« Byggställning | Huvudsidan | Gissa om jag önskar att det vore klart med gavlarna »

1 augusti 2005

Uj, uj, uj

VI VISSTE INTE HUR BRA VI HADE DET när vi hade förrådstaket att stå på vid första gavelbytet!! Hur vingligt som helst och ett evigt flyttande hela tiden av den rangliga byggställningen. Därtill ska gamla gaveln transporteras till vår tomt...

1_bradorgavel2.jpg

Och medans Woffeguben tar dom svåra bitarna, som världspolitiken och hur asfaltboarden ska skäras så så forslar jag gammalt virke via skottkärran till vår parkering. Samtidigt rekommenderar jag att man ju faskiskt kan använda den gamla masonitskivan som mall när man skär ut asfaltboarden... Nåja, rätt som det är kan ju vi tjejer säga något klokt också även om det för det mesta är ren tillfällighet ;-) När han sedan sade att han skulle spika panelen innan vi rivit ner allt det gamla så sade jag hejdå... om du ska jobba så får du göra det på egen hand...punkt slut. Ja, vi fortsatte alltså att riva och nu, när vi givit upp för dagen, är ungefär häflten borta. Hade vi sluppit röja grannens bråte så hade vi nog hunnit längre i dag men Woffe höll på att svälta ihjäl så vi gjorde slut för i dag vid 20-snåret. Nu har han fått i sig lite mat och röjer köket efter middagens vedermödor och jag bloggar. Eftersom vi rivit ner TV-antennen, eller rättade sagt antennfiltret med artikelnummer 32-972 på Claes Olsson, så är vi befriade från TV i kväll ;-)
Ja, herre jessus vad skönt det ska bli när detta är över...

Skrivet av Angela Müller den 1 augusti 2005 21:05

Kommentarer

Vilken tur att vi fick artikelnumret på filtret :D

Skrivet av: anna den 1 augusti 2005 23:01

Anna> Javisst, det är ju viktiga saker ;-O

Skrivet av: Angela den 2 augusti 2005 08:12

Nämen! Fler presenter! O la la!

Skrivet av: anna den 2 augusti 2005 14:53

Anna> Tror väl nån det! Ingen Pudelmormor värd namnet kan ignorera en pudels sexårsdag och att han sedan har en lillasyster som inte kan bli utan...ja, vad gör man åt det (förutom köper två av varje sort)?

Skrivet av: Angela den 2 augusti 2005 21:01

Post a comment
Remember Me?