« Om någon.... | Huvudsidan | Tro't eller ej »

5 augusti 2005

Ingen bra dag

DAGEN BÖRJADE I FULL SOL men ändrade snart karaktär och blev fullregn. Inte bra med tanke på att vi skulle måla, flytta helvetesschabraket, dvs byggställningen, och sedan fortsätta att måla. Nåväl, jag hann skrapa och måla lite innan det fullkomligt öste ner regn. Men det gäller att utnyttja "regnperioderna" också.

Vi åkte till Stannums Trä och köpte 20 meter list, att dölja våran amatörsmässiga sågning (upp mot taket) med, och regnet bara öste ned. Däretfer röjde vi på altanen så att den såg riktigt beboelig ut. Därefter blev det lunch och vi hade så när givit oss i väg för att handla mat när soljäkeln tittar fram. Fram med pensel och färg!!

Woffegubben monterade TV-antennen med tillhörande delningsfilter så nu kan vi se på TV...när vi nu ska hinna det?! Det blev ytterligare en runda med målning men sedan fick vi ge upp.

Under tiden Woffe fixade med TV-antennen så målade jag de nya 20 metrarna med list...

1_listerjpg

Efter det att vi gett upp för dagen så åkte vi iväg för att få hem lite mat till kylen.
Det känns besviket att vi inte blev färdiga i dag. Vi hade planerat att plocka ner helvetesschabraket för i dag kom våra grannar hem men så blev det alltså inte. Samtidigt är jag tacksam över att vi orkat jobba som två slavar för det kunde tagit ändå längre tid och evigt tacksam också för att vädret varit det varit ända fram till i dag!

Jag hoppas, trots dystra väderprognoser, att vi ska kunna bli klara i morgon. Det börjar bli betungande att klättra på det där schabraket. När man kommer ner på fast mark känner man sig sjösjuk...

Skrivet av Angela Müller den 5 augusti 2005 22:46

Kommentarer

Post a comment




Remember Me?