« En vanlig måndag igen! | Huvudsidan | Ösregn »

24 augusti 2005

Brrr sa Kasper när han såg en naken häst!

BANNE MIG KOMMER HÖSTEN sakta men säkert. Det känns tidigt på morgonen och på kvällarna. Det går inte att ta miste på den där råa fuktiga kylan som smugit sig på så snabbt. Som tur är så är dagarna fortfarande varma.

Jodå, jag fick en attans träningsverk efter måndagen. Vi körde ju gymet efter jobbet, ett ganska tufft pass förstod jag efteråt...jag fick sådan träningsverk så nu har jag inte kunnat utföra någon som helt träning på två dagar. Inte ens simmat!
I dag känns det bättre så i morgon ska jag i alla fall försöka simma några hundratals meter.

För övrigt så börjar jag ana ett skrivbord under allt som blivit ogjort under arbetslägertiden. I går och även i dag har jag kunnat arbeta mig igenom en hel del så jag ska nog kunna se skrivbordet till fullo i morgon.

Det blir ingen Stockholmsresa för oss på fredag som var planerat - Woffegubben kunde inte få ledigt. Det innebär att vi åker på lördagmorgon istället och åker hem måndag istället för söndag som var tanken från början. Jag ska i alla fall hinna upp till bloggölen på Hirschenkeller - lördagen den 27 augusti från klockan 15:00 för det har jag sett så mycket fram emot.
På söndag är det Tjejmilen - undrar just hur det ska gå ;-O och på måndag förmiddag, innan avfärd hem, frukosterar vi med Stora Mönsterbarnet
och pysslar lite med persienner, gardiner och ett väggtyg som ska sättas upp.

Det kändes lite snöpligt att Woffe fick avslag på ledig fredag, det händer näst intill aldrig, men många av våra kolleger har fortfarande semester så det gick bara inte. Men det blir nog bra så här också och om inte så får vi göra det bra!

Skrivet av Angela Müller den 24 augusti 2005 20:46

Kommentarer

Jag är i Uppsala på måndag och skolan har inte börjat än. Bara så du vet :-)
Kram

Skrivet av: Lilla Mysan den25 augusti 2005 00:02

Jag har lyckats skjuta på styrelsemötet! :-D Så vi hejar på er på söndag!

Skrivet av: anna den25 augusti 2005 08:17

Lilla Mysan> Jag skulle verkligen vilja säga att OJ, då kommer jag! men... Någon gång ska det bli av - det är jag övertygad om frågan är bara när. *Kram*

Skrivet av: Angela den25 augusti 2005 08:55

Anna> Åhh, vad roligt! Då får vi planera in något kul efter loppet :-) *kram*

Skrivet av: Angela den25 augusti 2005 08:56

Post a comment
Remember Me?