« Efter lunch | Huvudsidan | Lågaktivitetare »

8 augusti 2005

Ännu en tur

TILL TIPPEN MED ALLT SKRÄP FRÅN senaste gavelbytet. Tycker mig känna igen detta ;-) Woffe hyr en kärra på Shell redan 07.00 för först kör vi tillbaka byggnadsställningen till uthyrningsfirman.

1_karra.jpg

Sedan hem och lasta på igen - denna gång med skräp som ska till tippen. Det blev två lass eftersom jag röjt som en mullvad i trädgården sedan sist.

2_lasta.jpg

Första lasset blev bara gammal gavel och annat skräp från den vindsröjning woffe roade sig med i går eftermiddag. På "vår" tipp är det mycket noga vart man slänger ner skiten...

3_skyltar.jpg

Lass två innehöll bara trädgårdsavfall. Allt avfall efter mina kantgrävda rabatter och tömning av "öppenkomposten" för andra gången i år samt lite buskar och klipp från andra.

När vi var klara vid 13-tiden så blev det lunch och efter den kan jag garantera att det är näst intill knäpptyst i det Müllerska hemmet. Woffe sover på soffan (tror jag) och jag skriver i dagboken så det enda ljud som kan anas är knäppandet när jag trycker ner tangentera...

Skrivet av Angela Müller den 8 augusti 2005 15:33

Kommentarer

Nu när ni är klara kan ni ju åka några mil norrut med husvagnen ;-) Skämt åsido - efter en sån pärs som ni haft med gavlarna behöver ni allt ha lite riktig semester i ryggläge på soffan! Sådetså!
Kram

Skrivet av: Lilla Mysan den 8 augusti 2005 21:01

Slit och släp, ingen vila, ingen ro. Ja alla uttryck passar bra in på er! Fantastiskt! Värsta VM-prestationen, vete17 alltså men jag tycker ni är värda en guldmedalj - även Woffe faktiskt;-) (fast jag ännu inte kommit över det där med stavgången...)
Saknar dig på jobbet Angela! Sköt om er!
/ylvis

Skrivet av: Ylvis den 8 augusti 2005 21:23

Lilla Mysan> Ja, det hade inte varit helt fel... får se vad jag kan få för respons. Första gavelsidan är inte klar såtillvida att vi behöver måla takbrädor samt vindskiva och få upp fusklisten men man vet ju aldrig. *Kram* PS. Är du hemma/ledig kommande helg (utan att för den skull lova något)? DS.

Skrivet av: Angela den 8 augusti 2005 21:35

Ylvis> Du är la ändå min bästa kompis! Vilka ord va'! Jag saknar dig också väldigt mycket! Woffe skrattade gott när jag läste upp din kommentar ;-) *Kram*

Skrivet av: Angela den 8 augusti 2005 21:37

Så vitt jag vet har vi inte några stora planer. Om det blir fint har vi funderingar på en tur till Smögen. Men hur stor är chansen att det ska bli fint väder? Inte så stor... :-/

Skrivet av: Lilla Mysan den 8 augusti 2005 22:08

Lilla Mysan> Kanske lika stor som att jag och maken skulle dimpa ner i närheten av dig. Åk för guds skull om vädret visar minsta antydan för jag kan inte lova att jag lyckas få liv i Woffe. Han är näst intill död efter dessa förbannade gavlar. *Kram*

Skrivet av: Angela den 8 augusti 2005 22:20

Frågan är om det går att få såpass mkt liv i mig efter den här veckan att jag orkar åka till Smögen alls. Och vädret verkar inte bli så strålande. Har ni ork och lust så ta bil+husvagn och kom hit ett par dagar. Det vore SKOJ!

Skrivet av: Lilla Mysan den 9 augusti 2005 18:50

Lilla Mysan> Ja, det vore himla trevligt men frågan är om det finns någon ork... *Kram*

Skrivet av: Angela den 9 augusti 2005 21:31

Post a comment
Remember Me?