« Full fart även i dag | Huvudsidan | Över en vecka sedan sist... »

31 juli 2005

Trädgårdsdax

MORGONEN INBJÖD MIG ATT fortsätta där jag slutade i går, dvs med att rensa orgräs mellan trädgårdsplattorna på baksidan. Det gjorde jag och blev klar så jag förflyttade mig till framsidan och fortsatte där.
Rätt som det var och precis när Woffegubben hade kokat kaffe för en fika dyker Ingegerd upp med sitt lilla barnbarn Klara...

1_Ingegerd.jpg

Efter fika och pratstund fortsatte jag med ogräset mellan plattorna och jag kantgrävde även alla rabatter. Det var på tiden vill jag intyga.

3_kanter.jpg

Woffe har ägnat mesta delen av dagen uppe på förrådstaket med att såga jämn kant nedtill på den nya panelen samt skrapat av brädorna under takåsen som också ska bli ljust gråa så småningom (dom är svarta nu).

2_raksagat.jpg

Det sista blir att sopa upp alla gamla färflagor som kom nerfarandes från taket när Woffe skrapade...

4_sopa.jpg

Skrivet av Angela Müller den 31 juli 2005 20:05

Kommentarer

Ojoj vad ni sliter och är duktiga!!!! Förstår inte hur ni orkar.... jag är impad! :)

Skrivet av: anna den 1 augusti 2005 20:25

Anna> Tack Anna, du är gullig som orkar läsa och bry dig... *Kram*

Skrivet av: Angela den 1 augusti 2005 21:24

Post a comment
Remember Me?