« Cykel | Huvudsidan | Hemma igen »

6 juli 2005

Packa...

KVÄLLEN HAR ÄGNATS ÅT packning inför den Tysklandresa vi gör i morgon. Vi tar Stena till Kiel - dyrt så man får kramp med resa, bil och hytt - men bekvämt! I morgon kväll avgår färjan och på fredag gör vi Kiel och far sedan vidare till Hamburg till Wolfgangs syster Renate som ska husera oss. På lördag blir det stor fest! Wolfgangs faster och farbror firar 50-årig bröllopsdag. Woffe bar deras slöja när han var blott fem år...alltså inte svårt att räkna ut hur gammal han är ;-)
Vårt Stora Mönsterbarn kommer med flyg från Stockholm samma dag som vi...Numera träffar vi bara barnet i Tyskland ;-) Jag är inte helt övertygad om att jag kommer att kunna uppdatera - det funkade inte sist - men jag tar med mig dator och mobil så får vi se hur det blir med den saken.

Och som vanligt så har jag packat som om skulle jag flytta hemifrån... DET lär jag mig nog aldrig lära mig - att packa ner det som behövs och intet mer ;-)

Skrivet av Angela Müller den 6 juli 2005 20:44

Kommentarer

Njut-å-ha-kul!

/D.

Skrivet av: David den 6 juli 2005 21:54

Hoppas det blir en bra resa!!!!! Stora kramen!

Skrivet av: anna den 6 juli 2005 22:13

Anna å D> Tack! Det kommer nog att bli en härlig kväll i kväll på färjan till Kiel med solen på väg ner över havet.

Skrivet av: Angela den 7 juli 2005 08:04

Post a comment
Remember Me?