« Hajjejavlaj! | Huvudsidan | På dörren »

14 juli 2005

Back to basic where I start this morning

VISSERLIGEN VÄNDE INTE FANSKAPET, vinden då alltså, men vägen hem är ju inte rak om man säger så. Jag hade korta sträckor med vinden i ryggen men för det mesta var det stark motsidvind... För att inte tal om de sista 6 km som var ren jävla motvind. Kunde man välja så hade jag valt att få den de första 6 km i stället för då är man trots allt lite pigg. När man cyklat 2,7 mil är man inte lika tuff längre varken i ben eller ändalykt. Jag fick till och med lite ont i magmusklerna - jag som allltid trott att man använder ben och fötter när man cyklar. Måste medge att det var en nyhet för mig ;-)

Nu är jag i alla fall hemma och har så varit en stund. Det blir ingen cykel i morgon det kan jag med all säkerhet lova! Så när som på några futtiga minuter tog det nästan lika lång tid som i morse.

KALORIFÖRBRUKNING DAGENS PASS: 388 varav 60 % fett.
MEDELPULS DAGENS PASS: 103.
INOM REKOMMENDERAD ZON: 3 minuter och 18 sekunder.
TOTAL TID DAGENS PASS: 1 timma, 51 minuter och 41 sekunder.

Cykeldatorn...

MAXHASTIGHET: 42,0 km.
TOTAL STRÄCKA: 40 mil.
DISTANS DAGENS TUR: 3,2 mil.
TID: 1 timma, 48 minuter och 51 sekunder.
MEDELHASTIGHET: 17,7 km.

Det blir inte många knop i kväll från min sida. Ska bara hänga lite tvätt och blir det något mer denna kväll så är det möjligtvis soffa och dumburken :-)


Skrivet av Angela Müller den 14 juli 2005 19:11

Kommentarer

Gud vad duktig du är, det inte klokt!

Skrivet av: anna den15 juli 2005 00:30

Anna> Tack, du är min enda "beundrare" ;-)

Skrivet av: Angela den15 juli 2005 08:27

DET betvivlar jag att jag är. De andra är väl stumma av beundran så klart! :-D

Skrivet av: anna den15 juli 2005 16:06

Anna> Du vet minsann hur man blidkar en morsa ;-) *Kram*

Skrivet av: Angela den15 juli 2005 16:08

Post a comment
Remember Me?