« Gym och gubbar | Huvudsidan | Jodå, allt är väl i Gråbo »

16 juni 2005

Och i dag kom sommaren

EN LJUVLIG DAG SOM började med att vi jagade skor till Anna så vi tog en sväng över till grannbyn. Direkt efter avslutat skoköp åkte vi hem och packade ner lite fika och gav oss iväg upp till Annersjön. Strålande sol och härlig sommarvärme - äntligen!

Boris, som är galen i att bada, tvekade inte en sekund trots att det marigt att ta sig i och ur vattnet.

borissimmar.jpg

Ila var lite mer tillbakadragen men fick sig ett dopp hon också. Här undrar hon säkert över hur "storebror" vågar simma så långt ut...

Ilakikar.jpg

Tre "busungar" på samma bild...

trebusar.jpg

Efter badet gick vi en härlig långpromenad och hittade det här alldeles utmärkta fikastället ;-)

fikatime.jpg

Till sist kommer den utlovade bilden till min favoritvetrinär som jag dock har gett lite fel fakta - den doftar ljuvligt! Jag påstod nämligen att min minisyren inte hade någon doft - vilket då är elakt förtal.

tilllm.jpg

Jag redovisade inga steg i går och det blev inte många heller så det är egentligen inte mycket att komma med. Eftersom vi satt i bilen åtskilliga timmar så blev det bara ynka 7698.
I dag blev det faktiskt inte så många heller men jag passerade i alla fall "tiotusengränsen", 11276...

I morgon är det arbete igen och Stockholmarna drar hemöver tyvärr! Woffegubben är på grafikerträff i kväll och ringer kanske snart och vill ha färdtjänst - vi får se.

Skrivet av Angela Müller den 16 juni 2005 22:41

Kommentarer

Åhh, vad söt den är! Minisyrenen alltså. Jag misstänkte väl att den måste lukta gott, annars är det ingen riktig syren ;-)
Kram och tack för bilden

Skrivet av: Lilla Mysan den16 juni 2005 23:07

Post a comment




Remember Me?