« Livet och döden | Huvudsidan | Städning av förråd »

7 juni 2005

Löplabbet

NU HAR JAG BESÖKT LÖPLABBET för att få hjälp med mina skraltiga ben. Påpassligt nog tog jag på mig mina joggisar som jag köpte i Brasilien av märke ADIDAS och som jag misstäkte vara boven i dramat med min onda ben...

Jag fick en mycket trevlig tjej som tog sig an mig och jag fick springa på löpbandet. Varje steg spelades in på TV (så fick man äntligen vara med i TV) som hon sedan analyserade. Jag berättade också att jag hade förstört mina nya joggingskor i Brasilien genom att ställa ut dem på tork på balkongen och att jag i panik fick köpa mig ett par nya. Varken jag eller den brasilianske unge mannen i sportaffären kunde så mycket engelska så det fick bli som det blev när det nu inte blev som det skulle.

Döm om min förvåning när hon säger att den sko jag köpt i all hast var en alldeles utmärkt sko för mina behov. VA!? Jag som var så säker på att den benvärk jag nu upplever är densamma som jag fick innan jag införskaffade de skor som smalt på balkongen. Vad gör jag nu då? Lägger ner allt joggande och sätter mig till ro hemma och virkar?

Njae, jag fick faktiskt prata med Löplabbets Ortoped som inte bara pratade förresten utan han klämde och kände på mina fötter. Ortopeden tyckte också att mina skor var bra för mina fötter. Han föreslog däremot en inläggssula som dämpar nedslaget. Sagt och gjort jag fick lägga mig på en bänk så tog han avtryck på mina fossingar. Nu ska han göra sulor av avtrycket och det blir klart i slutet på juni och kostar 1100 riksdaler. Jaja, det kan väl vara värt en försök. Sista anmälan till Tjejmilen är ju inte förrän.....

Skrivet av Angela Müller den 7 juni 2005 12:50

Kommentarer

Va bra att dina skor passade! Då föll min (kanske något *hrm* amatörmässiga) diagnos alltså :-)
Kram

Skrivet av: Lilla Mysan den 7 juni 2005 13:28

Lilla Mysan> Nej, den var verkligen inte amatörsmässig - jag är så glad att ha förmånen att få prata med ett riktigt proffs när det gäller sådana här svåra saker. Få se nu hur det blir med sulan när den är klar - om det blir jogging eller virkning :-)

Skrivet av: Angela den 7 juni 2005 13:30

Virkning är inte fy skam det heller :-) Du får skaffa en katt ha i knät och en öppen spis att sitta framför i en gungstol ;-)
Kram

Skrivet av: Lilla Mysan den 7 juni 2005 15:11

Lilla Mysan> Ja jisses vad Woffe ska blii glad när jag berättar om katten...;-)

Skrivet av: Angela den 7 juni 2005 15:37

Post a comment
Remember Me?