« Den gröna eller den lila milen? | Huvudsidan | Trädgårdsdax »

28 juni 2005

Inte ett ord mer om TELIA

OCH DESSVÄRRE INGA FRÅN GRÅBO HELLER... Vilket fantastiskt företag Telia är och vilken underbar inställning dom har till sina kunder! Punkt slut! Jag vet inte hur många gånger jag nu traglat mig igenom deras knappsystem genom att ringa 90400...tryckt på siffra 4...tryckt på siffra 5...knappat in abbonentnumret...bekräftat med siffran 1 att jag har slagit in RÄTT abbonentnummer...väntat på att bli kopplad till personlig service.. Jo, jag tackar! Personlig service! Det finns ingen på det förb...nnade företaget som kan stava till SERVICE.
Nä, inte ord mer!

I går var det gymet efter jobbet som gällde. Svettigt, tråkigt och hemlängtan. 30 minuter uppvärmning (som om man behövde bli varm?) på löpband, 65 minuter styrka och hör och häpna...30 minuter motion efter styrkepasset på löpbandet. Det var längesedan men det kändes bra. Jag är utan tvekan lite stel efter mina joggingpass från helgen så det behövdes kan jag lova.

I morgon skulle jag hämta mina specialgjorda sulor från löplabbet, trodde jag i alla fall. Jag var i alla fall övertygad om att jag hade tid 29/6 för avhämtning och skulle bara kolla på min lilla lapp vilken tid det var. Då ser jag att det var i dag! Fick alltså ringa och be om ursäkt eftersom tiden, 11.30, för länge sedan passerat då (jag vet ju att folk står på kö för att få komma till "sulmannen") och fick en ny tid på torsdag. Snopet och inte likt mig!
Kan man skylla på åldern?

I kväll, efter jobbet, tänker jag inte göra ett enda dugg mer än att åka hem och njuta av trädgården! Och eftersom jag inte kommer ut i cyberspacet så blir det ingen mer uppdatering i dag heller där jag kan berätta om hur skönt jag hade det i kväll...

Skrivet av Angela Müller den 28 juni 2005 16:08

Kommentarer

Post a comment




Remember Me?