« En något mindre promenad i dag | Huvudsidan | Phew, det var nära! »

13 maj 2005

Fyra minuter och fem sekunder

I DAG BLEV DET TUSINGEN i simhallen och sedan gick jag till arbetet från simhallen (Valhalla) som ju då förstås gav lite resultat på stegräknaren ;-)
Dagen i övrigt bestod av möte med leverantör men ta mig tusan hann jag inte arbeta lite på eftermiddagen också - inte illa!
Efter jobbet blev det gymet med sedvanlig uppvärmning i roddmaskin och därpå en timma styrka.

Jag hade redan i morse både funderat och förberett mig (genom att ta med lämplig klädsel) för att gå hem från gymet och på så vis snika till mig en mil och ett antal steg.
Så blev det också! En härlig kväll att promenera i och dagens steg blev 19535 i dag totalt. Och det gick fyra minuter och fem sekunder snabbare än i förrgår - det ni ;-)

Skrivet av Angela Müller den 13 maj 2005 21:53

Kommentarer

Vilka promenader! Håller du på att sätta något slags nytt rekord eller? Nåja, Bim och jag kan ju också ibland, du har väl läst om vår torsdag antar jag? Det blev iallafall 1,5 mil efter jobbet..Ha en skön helg!

Skrivet av: Snurran den13 maj 2005 22:09

Snurran> Ja, jag tävlar lite med Stora Mönsterbarnet denna vecka fast hon har å andra sidan inte avslöjat ett steg ännu ;-) Jodå, i dag har jag läst ikapp alla dagböcker från dig och Bim så jag visste att ni varit ute på promenad. Ha nu en skön helg du oxå! *Kram*

Skrivet av: Angela den13 maj 2005 22:32

Post a comment
Remember Me?