« Återstoden av dagen | Huvudsidan | På banan igen! »

3 april 2005

Grillat i dag

VISSERLIGEN PÅ ELGRILLEN men det är trots det första grillmiddagen för detta nådens år 2005. Det är något visst med det första grilltillfället på våren! Vi brukar inte vara först nejdå men man kan näst intill dö på kuppen när man känner doften av grillat från någon granne. Är man då hungrig dessutom , ja, då är det en nära svältdödenupplevelse.
Jag grillade oss kycklingfiléer i dag.

Grill.jpg

Till kycklingen serverades det bulgur med små bitar av grillade grönsaker och massor av vitlök i, en kall vitlökssås gjord på gräddfil samt skurna tomater.

Middag.jpg

Och herr Müller tar för sig av såsen (han är en riktig såsgris) och visst smakade det gott sittandes på altanen med en sol som visserligen är på väg ner men ändock tittandes in på oss.

Sas.jpg

Ja, nu var helgen tillända och det gick fort som sagt. Jag fick röjt lite i trädgården i dag på framsidan. Tvättat några maskiner tvätt och nu återstår packande av morgondagens badväska för sim innan jobbet samt dito för gymet som stundar efter jobbet. Vid sidan av det håller jag på med min packning inför Stockholmsresan men det finns tid kvar och jag hinner säkert ångra det jag packat och packa upp och ner igen innan det är dags att stänga resväskan ;-)
Det har i alla fall varit en helt underbar helg med strålande sol! Och jag begär i alla fall inte mer (just nu) än ett par dagar ledigt, fint väder och tid för att umgås. Jag har visserligen jobbat i dag, som alla andra söndagar, några timmar men när jag kan göra det hemifrån så blir jag inte lika grinig som när jag måste ge mig i väg till jobbet som jag blev tvungen att göra i går.

Skrivet av Angela Müller den 3 april 2005 20:20

Trackback Pings

TrackBack URL for this entry:
http://www.muller.se/mt/mt-tb.cgi/121

Kommentarer

Testing testing....

Skrivet av: steffanie den 6 april 2005 18:12

Testar igen

Skrivet av: steffanie den 6 april 2005 18:13

Vad ni är snabba med allting? Blir ju så sugen själv på att dra igång grillen, men här är det för tidigt...
Hoppas såsen inte fastnade för högt upp...(;-)
*kraaam*

Skrivet av: Jerry den 6 april 2005 20:46

Post a comment




Remember Me?