« En dag i bilder | Huvudsidan | Mitt i vardagen - IGEN »

10 april 2005

Gråbo nästa

SISTA DAGEN FÖR DEN HÄR GÅNGEN. Vi startade med att storhandla. Steffanie och jag åkte ut till City gross vid Kungens kurva och Woffe stannade hemma och höll ställningarna, dvs satte upp resten av de nya gardinstängerna.

Precis samtidigt som vi kom från inköpsrundan kom Anna, Oskar och Puslingarna.

barain.jpg

Vi körde in med bilen på gångbanan för att lättare få in allt Steffanie hade handlat. Närmare att släpa alla tunga kassar.

Sedan åt vi frukost allihop tillsammans, det var mysigt att Anna och Oskar ville komma ända från "Vildmarken" så fick vi chans att umgås ännu en stund innan vi skiljs för denna gången.

breakfast.jpg
Jag har lovat Anna att nästa gång jag kommer ensam så blir det till henne. Känns som om jag åsidosatt henne lite men får ta igen det vid nästa tillfälle.

Ja, sedan skulle vi "bara" fixa nya gardinerna till sovrummet. Gardinerna var minst 60 cm för långa så det blev till att korta av och fålla fyra längder.

stryk.jpg

Klockskrället hann bli kvart över tre på eftermiddagen innan vi kom i väg. Fint väder att köra i och vi bestämde oss för att ta E4:an för omväxling skull. Det är bra mycket vackrare den vägen än E20.
När vi närmade oss Brahe Hus så fick det bli ett stopp för att smörja kråset lite.

brahe.jpg

Woffegubben valde pyttipanna....och jag wokade grönsaker med ris.

woffemat.jpg gelamat.jpg

Några fina bilder till på omgivningen med Vättern i bakgrunden. Här är vackert och just i dag var himlen ljuvlig precis när solen skulle till att gå ner.

brahe-2.jpg

Visst är det tjusigt här?

vattern.jpg

När vi kom i höjd med Ulricehamn regnade det och så fortsatte det tills vi passerat Borås. Vi var hemma vid 21-tiden och var alltså på väg i sex timmar.
Det har varit härliga dagar med ungarna och det blir nog snart dags igen. Anna fyller ju år i maj så förhoppningsvis kan vi ses inom en månad.

Skrivet av Angela Müller den 10 april 2005 22:05

Kommentarer

Vad skoj med så mkt foton! :)

Skrivet av: Anna den11 april 2005 08:42

Anna> Ja, det gäller att passa på när tillfälle ges ;-)

Skrivet av: Angela den11 april 2005 09:32

*Ler* Och jag håller ABSOLUT med Anna! *Kram*

Skrivet av: Britt-Marie den11 april 2005 19:04

Post a comment




Remember Me?