« Här gäller det att hänga på | Huvudsidan | Om det blir »

11 mars 2005

Så gick det till

NÄR DALAHÄSTARNA FICK FLYTTA!

Stereo.jpg

Jo, så grym är jag! Dalahästarna, två till antalet varav den ena faktist är signerad med årtal och den andra är en gåva från kära grannarna när jag passade blomstren, blev helt enkelt utklassade av nya musikanläggningen. Men för att börja från början...när vi köpte "Bioanläggningen" kunde jag helt plötsligt inte få högtalarna i allrummet att fungera. För till moderna anläggningar kan man tydligen inte koppla på extra högtalare hur som helst. DET gick däremot innan. Vilket i klartext betyder att jag helt enkelt hade två högtalare som var placerade i allrummet och var kopplade till stereoanläggningen i vardagsrummet. Det var till och med så lyxigt att man kunde koppla bort högtalarna som var i vardagsrummet och bara ha de på som stod i allrummet i fall nu Woffegubben ville titta på TV eller slappa med lite sömn på soffan.
Ja, det var då det... Sedan dess har jag alltså fått laga mat i avsaknad från all musik.

Men i går var vi på Lidl och minsann sålde dom inte en anläggning för futtiga sju hundalappar med två högtalare och en subwoofer. Självklart slog vi (läs jag) till direkt! Och det är också anledningen till att dom stackars Dalahästarna, som stått i åratal, i hörnskåpet har fått en otrygg tillvaro genom en radikal flytt. Men det är himla mysigt att ha musik igen när man lagar mat eller gör något annat i köket (som ju gränsar till allrummet).

För övrigt har jag denna fredag suttit i möte hela dagen och kvällen har jag ägnat på gymet.
Det blev 45 minuter uppvärmning (15 minuter på löpband och 30 minuter på roddmaskinen).
90 minuter styrka av överkroppen.
65 minuter motion på crosstrainern.

Roligt är det inte men nödvändigt, tror jag. Nästa pass lär bli på söndag och då har Woffegubben antytt att han vill följa med!! Vi får väl se hur det blir med den saken?

Skrivet av Angela Müller den 11 mars 2005 21:42

Kommentarer

Post a comment




Remember Me?