« Inte ofta | Huvudsidan | Långfredag »

24 mars 2005

Halv dag

BARA HALV ARBETSDAG - FÖRNÄMLIGT MÅ JAG SÄGA! Vi var lite trötta i morse så det blev ingen simning i dag. Och inte blev det någon cykel med till jobbet heller för det var riktig "tjocka" när vi steg upp. Knappt man såg näven framför sig. Det hade varit praktiskt annars om jag hade haft cykelmöjlighet hem i dag eftersom Woffegubben skulle på årsmöte med facket.

Nåja, det fick bli lite snabb inhandling av lite matvaror i stället och sedan släpptes jag av i Gråbo och Woffe fick åka tillbaka till stan.
Jag har faktiskt dragit runt snabeljohan, städat på toaletterna samt tvättat och hör och häpna planterat om fem av min orchidéer. Alla behöver ny jord men eftersom arbete är något som aldrig lyckats gå ifrån mig så spar jag lite till framtida behov ;-) I vilket fall som helst så är det bra med halva dagar!

I äffären, i dag, köpte jag hem två buketter gula tulpaner, två dito av gula rosor samt två knippen av påskliljor. Det är den enda påskdekorationen som jag tänker lägga energi på. Fint blev det!

Skrivet av Angela Müller den 24 mars 2005 19:49

Kommentarer

Ha en riktigt skön helg!*kram*

Skrivet av: Snurr den24 mars 2005 21:49

Snurr> Åh, tack detsamma! Har läst i din dagbok om stackars Rolle - hälsa honom så gott! *Kram*

Skrivet av: Angela den24 mars 2005 22:07

Jag önskar dig en riktigt Glad Påsk!
Kram!

Skrivet av: Lilla Mysan den24 mars 2005 22:36

Lilla Mysan> Jag önskar dig och Mannen detsamma. Vilket härligt väder vi fått! Läste att du var hemma nu och hoppas att du får riktigt sköna dagar för vila och umgänge med familj och vänner. *Kramisar i mängder*

Skrivet av: Angela den25 mars 2005 11:36

Ja, det är riktigt varmt och skönt här nere! Men den här dimman är lite irriterande! Nu bär det ut på landet hem till mamma.
Kram!

Skrivet av: Lilla Mysan den25 mars 2005 12:25

Post a comment
Remember Me?