« Att ta sig vatten över huvudet | Huvudsidan | Kommer sent - går sent »

7 mars 2005

Beauty moments

ÅTMINSTONE NÄR DET ÖVER...jo, jag har varit på gymet. I dag kändes det en aning trögt men fick gå. Normalt styrketränar jag inte två dagar i sträck men förra veckan blev så hattig så jag kände mig manad att ta ett pass i går och det innebär att det i alla fulla fall blev två dagar i sträck.

Det blev som sig bör med 30 minuter uppvärmning i roddmaskien och därefter 85 minuter styrka, överkropp. Till sist bara 60 minuter motion i crosstrainern, brukar ju försöka köra 90 minuter. Men å andra sidan simmade jag 24 minuter i morse ;-)

Skrivet av Angela Müller den 7 mars 2005 21:50

Kommentarer

...Hur bär du dig åt för att orka så mycket på gymet? Vi värmer upp 10-15 minuter, kör vårt pass och varvar ner typ en kvart efteråt...sedan är vi färdiga både fysiskt och psykiskt...*ha det gott*

Skrivet av: Snurran den 8 mars 2005 16:22

Åhh, hallå där! Jag tränar ju iinte hälften så mycket som du och BIM..... *Kram*

Skrivet av: Angela den 8 mars 2005 16:47

Post a comment
Remember Me?