« Kommentera mera mera mera | Huvudsidan | Inte mycket att säga »

17 januari 2005

Trögt i dag

DET KÄNDES TRÖGT I DAG att komma igång på gymet. Vilket i sig är ganska konstigt för jag har vilat från all motion sedan i fredagskväll. Men som alltid när jag körde motionspasset med musik i öronen från IPoden så lättade det. Men uppvärmningen och styrkan gick segt i dag. Skam dock den som ger sig så det blev som det brukar, 20 minuter uppvärmning i roddmaskinen, 1 timma och 5 minuter styrka och till sist en 1 timma motion i crosstrainern.
Motionspasset gav följande resultat:

KALORIFÖRBRUKNING DAGENS PASS: 462 varav 50% fett.
MEDELPULS DAGENS PASS: 127.
INOM REKOMMENDERAD ZON: 1 timma och 15 sekunder.
TOTAL TID DAGENS PASS: 1 timma, 2 minuter och 39 sekunder.

När jag väl stod på crosstrainern och musiken inspirerade mig tänkte jag att nu dj*vlar kör jag i 1 och 1/2 timma men det gick bara inte. Jag hade fotstödet på min "knölvärkande" fot (högerfoten) och efter 1 timma brände det under foten som om det brann i skorna. Förmodligen av värmeutvecklingen samt att när man tränar på den så slutar cirkulationen att fungera i tårna. Men jag vågar mig inte på löpbandet ännu för när jag gjorde det i förra veckan kunde jag inte simma dagen efter.

När jag kom hem tände sig inte vår lampa på farstukvisten, den ska tändas av kroppsvärmen, så jag trodde den gått sönder. Men när jag hade fepplat upp nyckeln, låst upp dörren och öppnat den då tände sig lampan. Så när jag kom in frågade jag Woffegubben om han hade "pillat" på inställningarna som gör att den tänds.
– Nej, men den såg dig inte förstår du, nu när du blivit så smal.

Det får bli dagens! Nu går ju inte lampan på storlek och det vet ju han lika bra som jag, men jag tyckte det var gulligt sagt så det är värt ett omnämnande :-)

Och som om det inte vore nog med glädjeämnen i dag så har jag numera en fungerande Kommentarsfunktion tack vare att Steffanie hjälpt mig att få till det hela så jag förmodligen ska slippa oönskade spamattacker. Nu när jag kom hem hade jag fått min första kommentar, från en god nätvän, på jättelänge och blev så glad. Tänk att det kan betyda så mycket - men det gör det. Och det kostar mig bra lite gardinsömnad :-) i gengäld för allt arbete hon lagt ner på detta.

Skrivet av Angela Müller den 17 januari 2005 20:42

Trackback Pings

TrackBack URL for this entry:
http://www.muller.se/mt/mt-tb.cgi/38

Kommentarer

*Ler* Tycker att det var väldigt gulligt sagt av din gubbe! *Kram*

Skrivet av: Britt-Marie den18 januari 2005 14:50

Britt-Marie> Ja, ibland får har till det ;-)

Skrivet av: Angela den18 januari 2005 15:51

Post a comment




Remember Me?