« Hemma igen | Huvudsidan | Hajjejavlaj »

5 januari 2005

Magsjuk

BÖRJAR NÄSTAN TRO ATT jag är som folk i allmänhet ;-) Av någon outgrundlig anledning blev jag magsjuk i går kväll. Vi sov fram till 13.30 efter nattens pärs med flyget och det var välbehövligt. Eftersom kylskåpet av naturliga skäl var tomt med undantag för en liten ostbit så åkte vi i väg för att få hem lite matvaror. Woffegubben kände för pytt i panna med stekta ägg till middag så det fick han förstås. Jag har nog inte kommit "ikapp" riktigt för jag var inte det minsta hungrig fast jag inte ätit något sedan vi satt på planet från Oslo. Jag fixade mig lite färska grönsaker med dippsås som fick bli min middag.

En stund senare bröt eländet loss och sedan dess har jag suttit mer eller mindre konstant på toa. Dock har jag inga magplågor som väl är, kanske en gnutta feber för rätt som det är blir jag genomsvett. Lika konstant som jag suttit på toa har tvättmaskinen snurrat på. Alla kläder som vi hade med oss på resan var väl använda så det finns att tvätta så det räcker hela dagen i dag också.

Min plan var att i dag åka bort till gymet för att komma i kapp med lite styrketräning men det får jag givetvis skippa med tanke på magsjukan. Får med andra ord nöja mig med den "motion" springet på toa ger ;-)
Förutom all tvätt som ska fixas så blir det plock med att packa in allt efter resan. Det tar sin lilla tid och i går var det segt, som sagt, men vi börjar inte jobba förrän på fredag så det ska nog hinnas med.
Förhoppningsvis kan jag även hinna med att få fixat lite med bilderna från resan.

Skrivet av Angela Müller den 5 januari 2005 10:57

Kommentarer

Post a comment




Remember Me?