« Jette avfirad | Huvudsidan | Skulle ju bara testa »

29 januari 2005

Jisses va' kul

I MORSE NÄR JAG KOM TILL GYMET så hade dom installerat inte mindre än åtta nya maskiner! Herregud, det var så himla roligt så det blev två timmars styrka i dag! Sedan körde jag 1 timma och en kvart motion på löpbandet och fotknölen skötte sig med heder. Har inte testat på ett tag nu men i dag kändes det riktigt bra minsann! I min iver att få testa dom nya maskinerna glömde jag totalt av att värma upp - men jag ska nog överleva det också ;-)
Löpbandet gav följande resultat:

KALORIFÖRBRUKNING DAGENS PASS: 524 varav 50 % fett.
MEDELPULS DAGENS PASS: 124.
INOM REKOMMENDERAD ZON: 1 timma och 50 sekunder.
TOTAL TID DAGENS PASS: 1 timma, 15 minuter och 4 sekunder.

När jag kom hem tog vi lite mellanmål. Woffegubben var sugen på nyponsoppa så det fixade jag. Nu har jag startat tvättmaskinen och 4 par byxor ligger och väntar på att bli fållade...men soffan ser förbaskat inbjudande ut......

Skrivet av Angela Müller den 29 januari 2005 15:56

Kommentarer

Post a comment
Remember Me?