« Gym | Huvudsidan | Frågor och svar »

13 januari 2005

Inget vidare

ÄR HUMÖR ELLER HÄLSAN I DAG. I morse när klockskrället ringde så kom jag knappt ur sängen levande...nä, jag överdriver givetvis. Men min värkande fotknöl gjorde att benet inte bar så jag fick halta mig vidare från sängen till toan och sedemera ut till bilen (som inte hade något täcke av tuija som jag befarade med tanke på stormen i går kväll). Jag beslutade mig då för att sura i bastun och inte ta ett endase simtag i dag.

Det blev än värre under dagen och jag haltade ner till apoteket för att införskaffa ett stöd för foten. Jag har inte känslan av att det gör någon nytta men det är kanske för tidigt ännu att säga då jag bara haft stödet på under eftermiddagen.

Woffegubben skulle jobba över så jag tog bussen hem. I kväll har jag bara fixat morgondagens lunch och nu tänker jag lägga mig. Hela denna vecka har jag mått lite konstigt, om man säger så. Mitt på dagen får jag plötsligt ett trötthetsanfall och skulle kunna somna stående om så vore. Det slutar alltid med att jag blir hiskeligt varm och mår pyton minst sagt. Samma sak varje natt också då jag vaknar av att jag badar i svett....men däremellan fryser jag. Så något är kanske på G.

Men, sömn brukar ju som bekant bota de flesta små krämpor så det är vad jag ska ägna mig åt nu. Att somna är inga som helst problem för trött är jag, makalöst trött!

Skrivet av Angela Müller den 13 januari 2005 19:21

Kommentarer

Post a comment




Remember Me?