« Switsch! | Huvudsidan | Kommentera mera mera mera »

16 januari 2005

Give me a five

1. Vem är den festligaste person du känner?

Svårt att säga men bror Conny kan vara väl så festlig när han är på det humöret.

2. Vad är det sjukaste du någonsin gjort?

Herregud, det vet jag faktiskt inte. Jo, förresten under min barndom, strax innan tonåren, sprängde jag och kompisarna grannens brevlåda i luften med nyårssmällare. Vi fick vackert samla ihop våra surt förvärvade veckopengar sedan och köpa han en ny brevlåda :-)

3. Vilken är din coolaste talang?

Jag kan darra med ögonen :-)

4. När flippade du senast ur?

Äsch, det gör jag allt som oftast. Det räcker med något kul när man är riktigt redigt trött någon gång.

5. Har du haft någon frisyr som verkligen inte var att leka med?

Jadå, på tidigt 80-talet hade jag afrokrull...det var inte att leka med.

Kopierad från Söndagsfemman.

Skrivet av Angela Müller den 16 januari 2005 22:35

Trackback Pings

TrackBack URL for this entry:
http://www.muller.se/mt/mt-tb.cgi/36

Kommentarer

Steffanie testar spamkontrollfunktionen!

Skrivet av: steffanie den17 januari 2005 13:48

Hej Angela! Vad kul att man kan kommentera igen! Kram från Britt-Marie!

Skrivet av: Britt-Marie den17 januari 2005 18:09

Britt-Marie> Ja, och vad kul att se några ord från dig.! Har verkligen saknat dina kommentarer. Visst är hon ett geni Monsterbarnet. Nu ska jag förhoppningsvis slippa all spam med länkar till dessa förb*nnade porrsajter. *Kramar tebax*

Skrivet av: Angela den17 januari 2005 20:18

Darra med ögonen?
Det har jag aldrig hört talas om tidigare. Synd att du inte kan visa...(,-)

Skrivet av: Jerry den17 januari 2005 23:16

Jerry> Om du har vägarna förbi Göteborg (i dag Blöteborg) så lovar jag att ha en alldeles egen privat show för dig med darr på ögonen ;-) Frågan är om jag kan ha linserna i.....? Det har jag aldrig testat.

Skrivet av: Angela den18 januari 2005 08:10

*Skrattar* Ja, DET skulle jag också vilja se! *
Kram*

Skrivet av: Britt-Marie den18 januari 2005 14:48

Britt-Marie> Du får också en egen uppvisning när du kommer :-) *Kram*

Skrivet av: Angela den18 januari 2005 15:54

*Flinar* Okej! Man vet aldrig! Nån gång kanske det blir av! *Kram*

Skrivet av: Britt-Marie den18 januari 2005 20:15

Post a comment
Remember Me?