« Sköna fredag | Huvudsidan | Söndag igen »

22 januari 2005

En tusing

DET BLEV SIM I MORSE, en kilometer i en mycket lugn simbassäng. Shit, till en börjar var det alltså bara Astor, Rut och jag - härligt! När jag var nästan klar med min "tusing" började det dock droppa in lite folk.

Jag kan nu konstatera att det är näst intill omöjligt, för mig i alla fall, att komma upp i rekommenderad puls vad gäller simningen. Men det är väl bara at strunta i kan jag tro, någon förbaskade nytta hoppas jag det gör i alla fall. Dagens ser ut så här:

KALORIFÖRBRUKNING DAGENS PASS: 187 varav 60 % fett.
MEDELPULS DAGENS PASS: 114.
INOM REKOMMENDERAD ZON: 12 minuter och 41 sekunder.
TOTAL TID DAGENS PASS: 32 minuter och 23 sekunder.

Ja, sedan släppte jag av familjeförsörjaren och åkte vidare på "affärsresa". Jag behövde lite nya kläder för dom gamla är för stora. Så det blev ett par jeans och lite annat smått och gott. Bland annat en "myspysdress" då Lilla Monsterbarnet "lånade" en när dom överraskade mig med besök för ett tag sedan. Så där rök den. Jag hade dessutom en annan variant som Stora Monsterbarnet fick med sig för den gillade hon men inte jag. Nåväl, nu har jag en i alla fall. Det är himla skönt att kasta sig i en löst sittade klädsel efter dagens vedermödor så för mig är det ett måste men en mysis.
Förutom kläder hittade jag nya vanilj- och kaffedoftljus och det var en lycka för dom gamla har brunnit upp sakta men säkert ;-) Åhh, dom doftar så gott och jag brukar alltid mysa till det med levande doftljus när jag sitter i mitt arbetsrum, vilket jag gör för det mesta numera. Stackars Woffegubben är näst intill helt övergiven i vardagsrummet. Jag har både TV och stereoanläggning i mitt arbetsrum så det blir för det mesta att jag sitter kvar här nar jag "datorerat" klart.

Jag hämtade sedan upp Woffegubben när han slutade och vi hade planerat att åka vidare till Bauhaus för att köpa lite lister. Gissa vem som glömde det och kom på det när vi redan var halvvägs hemma.... Jo, vi bägge glömde totalt bort våra egenhändigt smidda planer. Får se, beroende på lusten, om vi kan åtgärda saken i morgon. Som sagt vi avvaktar till morgonen med beslutet eftersom vi båda varit borta hela dagen i dag. Jag måste desutom till Alingsås i morgon då jag beställt en del kläder som inte fanns i rätt storlek när jag var där förra söndagen.

Förutom det så kan jag inte påstå att det hänt särskilt mycket denna lördag. Framöver kommer det att bli lite mer händelserikt. Den 3 februari ska vi ha en stor personalfest och det ska bli kul. Den 4 februari tar vi Kielfärjan för att vara med och fira svärmors 80-årsdag, det blir också kul. Att få träffa alla samlade under trevliga former är alltid givande. Det blir visserligen en kortresa, bara över helgen, och vi åker som sagt till Kiel och kör inte själva denna gången. Det känns lite tryggare för man vet ju aldrig vad för slags väder det är i februari. Från Kiel är det sedan bara cirka 10 mil att köra så det blir under alla omständigheter en bättre variant denna årstiden. Färjar avgår 19.30 från Göteborg och är i Kiel på morgonen. Vi sover i hytt och vaknar, förhoppningsvis, utvilade för att sedan äntra den sista biten. Denna vägen har vi inte åkt på många år så det blir skoj som omväxling.

Svärmor, som då är målet för resan, har fått starr och skulle egentlligen blivit opererad innan festen. Men nu är det så att hon ska åka med Woffes faster och farbror till Spanien (deras fördelsedagspresent till henne) och då kunde dom inte göra operationen förrän hon kommer hem igen. Men hon vill ju å andra sidan inte missa resan så nu får det bli så. Synd för hon ser knappast något alls - i stort sett bara ljus och mörker.

Ja, resten av kvällen ska jag nog slappa framför dumburken. Det tar på krafterna att vara på affärsresa ;-)

Skrivet av Angela Müller den 22 januari 2005 19:59

Kommentarer

Post a comment




Remember Me?