« 15 skjortor senare | Huvudsidan | Inga missöden »

30 januari 2005

En middag senare

JAG FICK TIPS FRÅN Mattias att låta Woffegubben stryka sina skjortor själv. Jojo och en del tror på tomten oxå ;-)
Nej, jag tror faktiskt inte att det vore en omöjlighet att lära Woffegubben att stryka skjortor och även annat. Här får jag väl ta på mig en stor del av ansvaret - jag har helt enkelt aldrig lärt honom eller ens ställt krav på att han skulle lära sig. Men å andra sidan tar han alltid hand om köket, som kan se ut som en katastrofplats, efter varje middag. Jag har en bekännelse att göra dessutom - jag har aldrig tankat bilen :-)
Så, det jämnar nog ut sig i längden om man säger så.

Nu lider helgen mot sitt slut och det är inte mycket vi kan göra åt det. Det blir nog lite dumburk i kväll men någorlunda i tid i säng blir det samtidigt så det blir ingen uppesittarkväll precis.

Skrivet av Angela Müller den 30 januari 2005 19:03

Kommentarer

Post a comment
Remember Me?