« Bara gym | Huvudsidan | Skitsak.... »

20 januari 2005

En ganska normal kväll

JISSES, DET VAR SNÖ I MORSE och med det kommer, som ett brev på posten, bilköer. Av någon anledning blir bilförare lite hispiga så fort det faller några flingor. Vi kom alltså några minuter försent till Valhalla i morse men jag lyckades pressa in 600 meter i alla fall.

Vi bytte skrivarköserver i morse på jobbet och jag väntade en mer eller mindre anstormning på telefon om stöd och suppport för alla användare som inte klarade av det själva. Inte ett enda samtal!
Min dag blev med andra ord ganska lugn, i alla fall mot vad jag hade förväntat mig.

I dag har jag skrivit ett "riktigt" brev! Hör och häpna - hur ofta gör man det i dessa tider och sedan mail kom till människors stora lycka och kanse olycka?
För många år sedan när "min" tidning ägde GT så jag jobbade jag natt med GT-gänget. Det var i början av min karriär efter 14 år som hemmafru och det passade oss perfekt för då var det alltid någon hemma hos barnen. Nåväl, jag hade en kollega i "mitt" gäng som heter Maria och vi kom väldigt bra överens och jag tycker nog att vi var bästisar som man skulle uttryckt sig i ungdomsåren.

För att göra en lång historia kort så flyttade GT så småningom till Backa där vi har tryckeriet och då följde Maria med dit ut. Vi höll en någorlunda kontakt såtillvida att vi skickade julkort till varandra. Tiden gick och så småningom avyttrades GT till Expressen (Bonniers) och Maria flyttade samt skickade mig sin nya adress som jag förstås lyckades slarva bort. Så nu har jag inte skickat några kort på flera år. Men Maria har troget varje jul skickat julkort. I dag fick jag äntligen ändan ur vagnen och fick letat upp hennes (och Johans) adress så det är till henne som jag nu skrivit ett brev på papper.
Nu sitter det frimärke på och i morgon ska jag lägga det på brevlådan.

Kvällen har jag ägnat åt att fixa lunch för morgondagen. I dag fick vi gå ut och äta för i går kväll fanns varken tid eller energi till att fixa något. I och för sig känns det ganska bra att som omväxling äta ute någon gång då och då så det var inte fel, om jag säger så. Lite röj i köket blev det också för vi har varit väldigt inaktiva (läs lata) hela denna vecka så det stod prylar både högt och lågt. I vårt lilla minikök behövs det inte så mycket för att det ska se ut som om det hade varit ett världskrig men nu är det riktigt fint efter att jag fått ägnat några minuter till uppröjning.

I morgon är det fredag och det betyder tidig uppstigning för tidigt sim och något senare blir det gym efter jobbet. Det innebär att jag nu borde hoppa i säng vilket jag också ska göra.

Skrivet av Angela Müller den 20 januari 2005 21:13

Trackback Pings

TrackBack URL for this entry:
http://www.muller.se/mt/mt-tb.cgi/42

Kommentarer

Vad kul med brevet till Maria! Du får berätta sedan om du får svar! :)

Skrivet av: Anna den21 januari 2005 10:33

Anna> Självklart! Du kommer ihåg Maria va?

Skrivet av: Angela den21 januari 2005 11:51

Post a comment




Remember Me?