« Semla | Huvudsidan | Switsch! »

15 januari 2005

Det var det värsta!

EN SÅDAN SLAPPFRANS JAG ÄR....det mest aktiva jag ägnat dagen åt var att prata i telefon med Stora Monsterbarnet. Som för övrigt driver projekt med att familjen ska göra en årsbok - spännande!

Men nu ska jag berätta vad denna lördag har ägnats åt vad gäller mig själv...INGENTING! Jag vaknade vid niotiden i morse och hade nog kunnat somna om men beslöt att gå upp för jag blir alltid grining på mig själv om jag sover bort stora delar av dagen.
Nu, när dagen är borta inser jag att jag kunde precis lika gärna sovit vidare....då jag inte gjort ett förbaskade något i dag.
När klockan var 18.00 klev jag ur pyjamasen och då hade jag sovit en stund på soffan i mitt arbetsrum. Vad jag blev trött av är en gåta?

Frågan jag ställer mig själv nu är hur detta gått till. Jag har massor av tvätt som alltid i vid veckoslutet, stryktvättshög som man kan svimma av och massor av annat förstås efter en veckas arbete och full aktivitet under veckan som gått. Men jag har helt enkelt inte fått tummer ur!

Woffegubben, som sov mycket längre än mig, har åtminstone påbörjat projekt parkettläggning i garderoben (?) Ja, vi har parkett över från senaste läggningen och tänke lägga den i garderoben lika väl som den slängs på tippen - märkvärdigare än så är det faktiskt inte :-)

Resten av kvällen ska vi slöa framför dumburken...vilken slappardag va?! Nåja, jag tröstar mig själv, eller är det kanske försvar, att sådana dagar behövs dom också. Förresten så är det ju egentligen bara jag själv som får ta ansvaret av dagen - allt måste göras i morgon i stället :-(

Skrivet av Angela Müller den 15 januari 2005 19:34

Kommentarer

Post a comment




Remember Me?