« Inte mycket att säga | Huvudsidan | Bara gym »

19 januari 2005

Överraskande

SIMPASSET I MORSE gick alldeles utmärkt. Inget gnölande från knölen och faktiskt till min stora förvåning kom jag upp i puls. Det var längesedan jag lyckades göra det så jag fattar nog inte riktigt varför det är upp och ner på pulsfronten just när det gäller simningen. Jag vet inte heller vad det är som avgör för jag tycker mig inte ha så olika form men skit samma - det är bara att glädja sig de få dagar det går bra. I dag blev det i alla fall 1500 meter och med ett resultat som säger följande:

KALORIFÖRBRUKNING DAGENS PASS: 305 varav 55% fett.
MEDELPULS DAGENS PASS: 119.
INOM REKOMMENDERAD ZON: 39 minuter och 14 sekunder.
TOTAL TID DAGENS PASS: 46 minuter och 50 sekunder.

Skrivet av Angela Müller den 19 januari 2005 10:06

Trackback Pings

TrackBack URL for this entry:
http://www.muller.se/mt/mt-tb.cgi/40

Kommentarer

Post a comment
Remember Me?