« Tio, sextiofem, sextiofem | Huvudsidan | Om jag hade orkat »

20 december 2004

Wooow

Pnta Negra, NATAL 2004-12-20

EFTER EN OTROLIGT LÅNG RESA är vi är vi äntligen framme. Vi flög från Landvetter och det 1 timma försenade till Norge där vi naivt nog trodde att det bara skulle stiga på folk. Icke sa Nicke vi fick allt snällt stiga ur för det skulle tankas också. Phew!
Nästa stopp var sedan på Tenerife för tankning igen.
Ja, det blev utan tvekan en lång resa. Sedan ska vi inte nämna den tid det tog att komma igenom passkontrollen för då kommer ingen att tro mig!

Solen är hiskeligt stark men vi befinner oss ju faktiskt näst intill under ekvatorn. Hotellet är helt outstanding - går inte att beskriva med ord. Vi åt vår första middag här men sedan skall vi givetvis se oss om efter alla berömda restauranger utmed strandpromenaden. Alla rätter på menyerna ät för 2 personer så det gäller att komma överens :-}
I dag blev det en lyxig kycklingrätt med en service som var otrolig.

Vi har kikat runt lite och fått hem några dunkar med vatten för kranvattnet går alltså inte att dricka. Efter en lång dags färd ska det nu bli ljuvligt att få sova bara jag tragglat igenom mig denna dagbok. Det går inte fort då jag måste koda å, ä och ö eftersom dessa inte står att finna på utländska tangentbord.

I morgon ska vi på en liten rundtur så jag rapporterar mer i morgon. Då hoppas vi även hinna med den 1 mil långa "strandremsan" vi har precis utanför dörren.
Har inte bestämt ännu om det blir någon jogging till morgonen.....

Skrivet av Angela Müller den 20 december 2004 23:06

Trackback Pings

TrackBack URL for this entry:
http://www.muller.se/mt/mt-tb.cgi/10

Kommentarer

Post a comment




Remember Me?