« Bara en sak | Huvudsidan | Fattig som en kyrkråtta »

1 december 2004

Äntligen!

HADE TÄNKT MIG TILL GYMET.....efter jobbet men när jag kom hem och skulle lämna av Woffegubben (som kom från en timmas plåga hos tandhygienisten) lyste det varmt och inbjudande i huset. Det kunde endera bero på att:
1. Vi hade glömt släcka i morse.
2. "Vår" personliga alldeles excellenta tapetexpert var i farten.

Det var alternativ två och han var i stort sett färdig så jag kände att nu får kaffepannan komma på med fart. Ut i frysen och leta upp några bullar som tilltugg. Det blev alltså inget gym i dag men väl bajsbruna tapeter :-)
Jo, jag vänjer mig nog men det känns lite mörkt.

Arbetsrum.jpg

Eftersom möblerna som ska införskaffas blir i ljust trä, björk, så blir det nog bra i slutändan. förhoppningsvis ska dessa införskaffas under helgen så jag får väl återkomma med den slutgiltiga bedömningen.

När vi fikat klart och röjt undan så fick jag städa lite då det fanns slipdamm i massor. Det blir inte så mycket mer i dag eftersom det tar på krafterna men Woffegubben har monterat en av kontakterna i alla fall. Nu ska tak- och vägglister upp och sedan kommer det roliga.

Något som inte är lika roligt är att Renate ringde mig i dag och berättade att Oma hamnat på sjukhus. Hon var hängig och inte vidare värst bra när vi träffades för en knapp vecka sedan. Man har tappat henne på vätska och ska nu undersöka om det är levern som inte fungerar som den ska eller om det rent av är cancern som härjar fritt i den stackars lilla kvarvarande kroppen.


Alla män är på jakt efter idealkvinnan - särskilt efter bröloppet.

HELEN ROWLAND

Skrivet av Angela Müller den 1 december 2004 20:36

Kommentarer

Vad FINT det blev!
Ledsamt med Oma dock :(.

Skrivet av: Anna den 1 december 2004 21:25

Anna> Som sagt, lite svårt har jag för tapeten ännu men när dom ljusa möblerna kommer in så blir bilden och uppfattningen säkert en helt annan.

Skrivet av: Angela den 2 december 2004 08:23