« Helt otroligt! | Huvudsidan | Massage »

26 oktober 2004

Wow, jag klarade det!

JAG SPRANG HELA VÄGEN i dag på min "sjuochenhalvare". Det är första gången! Fram till i dag har jag varit tvungen att gå några steg då och då men i dag jäklar anamma orkade jag hela vägen.
Sju och en halv kilometer på asfalt - vem kunde tro att jag skulle klara det? Benen känns som stockar nu kan jag meddela men det ska nog gå över. I dag tog det 1 timma och 8 minuter vilket i och för sig är en försämring mot förra veckan då jag klarade det på 1 timma och 6 minuter. Men jag skyller på motvinden ;-)

Dagen har för övrigt helt OK. Har varit i Helsingborg, denna metropol, för besök hos vår stora leverantör av system. En bra dag och trevligt sällskap i bilen. Vi skulle egentligen även ha åkt till Lund men den leverantören var hygglig nog att ta sig till Helsingborg vilket var bra för tidsåtgången om inte annat.

Det blev inte så mycket senare, som jag hade trott, så jag startade min joggingrunda 18.30. Och jag lyckades hålla mig inom den höjda pulsnivån 59 minuter av tiden. Medelpulsen låg på 118. Kanske blir inte denna månad så illa som jag trodde trots att det inte blir något på fredag, vare sig sim eller gym.Och inget sim i går. Sedan blev det ingen träning på fredagen när vi var i Stockholm över helgen. Får se om jag har ro och nerver att jogga hem på torsdag igen men troligtvis inte eftersom vi ska åka i väg tidigt som attan på fredagmorgon. Jag vet hur det brukar vara :-)


Man bör aldrig skämmas för att erkänna att man har haft fel, för det betyder ju att man är klokare i dag än i går.

JONATHAN SWIFT

Skrivet av Angela Müller den 26 oktober 2004 20:34

Kommentarer

GRATTIS!!!

Det var verkligen strongt gjort, had aldrig jag klarat, jag är nog inte tillräckligt envis..
Kram

Skrivet av: Snurran den26 oktober 2004 22:37

Toppen mojjan! Lyssna nu på min senaste podcast! :-)

Skrivet av: steffanie den27 oktober 2004 00:38

Snurran> Åjo, det är jag allt övertygad om!

Skrivet av: Angela den27 oktober 2004 14:06

Steffanie> Ja, nu har jag gjort det och "rättat" dig på vissa punkter. *Kram*

Skrivet av: Angela den27 oktober 2004 14:07

sju-och-en-halv-kilometer?
*gulp*
Du är inte klok! ;)

Skrivet av: r2 den29 oktober 2004 12:49

Arto> Nej, fast det visste jag ju redan ;-) Tycker du att det är för kort sträcka???

Skrivet av: Angela den29 oktober 2004 12:53