« Massage | Huvudsidan | Bokslut oktober 2004 »

29 oktober 2004

Vad kunde man vänta sig

DET BLIR INGEN träning för mig i dag. Jag är SJUK! Halsen känns som ett sandpapper.
Jag kände lite rethosta i morse men simmade som vanligt för jag trodde inte det skulle bli något men frampå eftermiddagen var det lika bra att konstatera att det inte var lämpligt med träning på gymet i dag. Nu ska jag ta mig ner till apoteket.

Skrivet av Angela Müller den 29 oktober 2004 16:58

Kommentarer

Sjukdom är kroppens sätt att säga ifrån. Kanske tränar du FÖR mycket? Kroppen behöver vila vissa dagar och få vara lat.

Ta signalerna på allvar och njut av slappheten. I all välmening.

Kram och trevlig helg!

Skrivet av: Trueto den29 oktober 2004 19:20

Trueto> Tack för din omtanke! Jag tror dock, med en dåres envishet, att det inte har med träningen att göra. Min make däremot är starkt misstänkt :-) Men visst ska jag ta det lugnt, så som jag mår nu är jag inte kapabel till större ansträngningar än att besvara din omtanke. Eftersom vi är lika sjuka bägge två så lär det inte bli så mycket mer än sängen. En lugn helg med andra ord. *Kram tillbaka och förstås en trevlig helg till dig med familj oxä*

Skrivet av: Angela den30 oktober 2004 11:10