« Tre minuter snabbare ;-) | Huvudsidan | En ljuvlig konsert »

20 oktober 2004

Det blev bara

FEMTONHUNDRA i simhallen - hade tänkt att klara ytterligare en 2-kilometare men så blev ej fallet i dag. Eftersom jag varken kan simma på måndag då jag ska på mammografi-undersökning eller fredag för då åker vi tidigt på morgonen till Tyskland . Så var min tanke att kompensera det bortfall som det ju blir med två dagars mindre sim genom att simma lite längre dom dagar jag hinner. Nåja, det får gå ändå.

På jobbet var det mot förmodan ganska lugnt i dag. Trodde jag skulle få en häftig dag då jag satt i möte hela dagen i går och dessutom var ensam på min post då min kollega är i Norge. Men det flöt på och jag kom i väg i god tid till gymet.

Körde en riktig "mördare" i dag - 90 minuter på trappmaskinen! Efter det blev det 45 minuter styrketräning och nu ska jag sortera in alla våra CD i den nya hyllan. Det borde jag i och för sig tagit mig för redan i går kväll men jag var så trött så jag gjorde ingenting efter joggingturen hem.
I kväll kan det dock vara ett bra jobb att pyssla med då jag sitter i fackliga förhandlingar i stort sett hela dagen i morgon och behöver tänka ut lite strategi nu i kväll för att vara beredd inför morgondagen.

Det enda säkra vapnet mot dåliga idéer är bättre idéer.

ALFRED WHITNEY GRISWOLD

Skrivet av Angela Müller den 20 oktober 2004 19:57

Kommentarer

är det en resa till flensburg som är på gång. Det verkar trevligt eller? Vi syns.
den grymme??

Skrivet av: Den grymme badm. den21 oktober 2004 21:34

Jäs! Både Flensburg och Hamburg och självklart tar vi emot beställningar på Korn och öl ;-)

Skrivet av: Angela den21 oktober 2004 22:53