« Sitter och väntar | Huvudsidan | Något lugnare »

5 oktober 2004

Ännu en hektiskt dag

FRÅGA MIG INTE hur det gick till men till gick det. Trodde i min enfald att det skulle bli något lugnare eftersom största delen av dagen gick åt till olika möten men däremellan hann jag bli "haffad" med allsköns olika problem. Därtill kom ett extrainkallat MBL-möte med start 16.30. Det innebar att jag fick rusa från en användare till sista mötet med andan i halsen utan att jag vara klar med problemlösningen. Får alltså fortsätta på det i morgon för när jag kom från mötet hade givetvis alla, utom jag då möjligtvis, redan gått hem.

Men, jag sprang av mig lite stress eftersom jag hade bestämt mig för att jogga "sjuochenhalvan" på vägen hem i dag. Det var lite tungt i benen men för övrigt gick det alldeles utmärkt och vädret var fint för att inte säga perfekt för jogging.

Nu i kväll håller vi på och packar för Stockholmsresan som går av stapeln på fredagmorgon. Stora Monsterbarnet har lyckats sprida omkring sig massor av prylar de korta perioder hon bott här under vår och sommar. Nåja, nu har hon fått tillbaka sin lägenhet så då passar vi på och tar med oss alla hennes prytlar.

Människorna är de enda varleser som lider sådana kval att det varit tvungna att uppfinna skrattet.

FRIEDRICH NIETZSCHE

Skrivet av Angela Müller den 5 oktober 2004 20:29