« Tråkigt | Huvudsidan | Bara tusingen »

28 september 2004

Projektet

FÅR MAN VARA LITE, bara lite, stolt över sig själv i dag måntro? I förra veckan började jag så smått att fundera över om jag skulle orka jogga "stavgångsturen" som är på sju och halv kilometer? Jag har ju utan tvekan tränat ganska intensivt hela denna månad så en liten chans borde det ju ändå finnas. Och som jag tröstade mig med....om jag inte orkar jogga hela vägen så är det ju inte hela världen om jag går dårå.

I dag hade jag bestämt att jag skulle testa. Under eftermiddagen på jobbet började jag tveka flera gånger. Kände mig ganska urlakad och trött. Men samtidigt skulle det inte kännas bra att fega ur så här i sista minuten så jag klädde om till löparkläder- och skor vid hemgång. Åkte med Woffegubben till brandstationen i Stenkullen där jag steg av. Jag garderade mig med att ha knäskydd på bägge knäna eftersom det är asfalt hela vägen och jag vet av erfarenhet att det inte fungerar så bra med mig.

Det var lite tungt i början men allt eftersom så fick jag upp ångan. Efter 12 minuter var jag framme vid Stenkullens idrottshall och efter ytterligare 12 minuter vid vägen in till Våthult. När det hade gått 35 minuter passerade jag min "kompis" Eurasiern som inte sade så mycket som ett enda knyst när jag passerade i dag trots att det är en hel evighet sedan vi träffades sist. En liten katt satt utanför staketet också och inte ens den reagerade när jag kom. Nästa "hållplats" blev vid vägen in till husfabriken och då hade det gått 48 minuter. Vid 60 minuter var jag vid värmecentralen i Gråbo och efter ytterligare 8 minuter var jag hemma. Det är bara aningen snabbare än vad jag går med stavarna men å andra sidan var jag inte ute efter tiden i sig utan mer om jag skulle klara det eller ej. Det gjorde jag!

TOTAL TRÄNINGSTID: 170 timmar.
TOTAL KALORIFÖRBRUKNING: 48865.
KALORIFÖRBRUKNING DAGENS PASS: 428 varav 55% fett.
MEDELPULS DAGENS PASS: 114.
INOM REKOMMENDERAD ZON: 1 timma, 2 minuter och 42 sekunder.
TOTAL TID DAGENS PASS: 1 timma. 8 minuter och 48 sekunder.

Man kan inte bli lycklig om det vi tror på inte överensstämmer med det vi gör.

FREYA STARK

Skrivet av Angela Müller den 28 september 2004 19:25

Kommentarer

VAD DUKTIG DU ÄR!!! Det hade jag aldrig fixat!Hejja,hejja!*kram*

Skrivet av: Snurran den28 september 2004 20:51

*Ler* Jag måste absolut hålla med Snurran! Du är jätteduktig! *Kram*

Skrivet av: Britt-Marie den28 september 2004 21:43

Snurran och Britt-Marie> Tack, ni är snälla ni! Däremot betvivlar jag sanninshalten i att ni inte skulle klarat det...som ni löpt Stockholm Maraton flera gången i sommar.

Skrivet av: Angela den29 september 2004 08:24

Vi har ju knappt sprungit en meter i sommar..! Däremot har vi gått nära tio mil..sammanlagt alltså! *kram*

Skrivet av: Snurran den29 september 2004 22:14

Snurran> Om man småjoggar som jag eller går raskt som du och BIM så blir det detsamma ändå. Faktum är att det är bättre att gå har jag hört för det sliter mindre på kroppen. Så försök iinte nu :-) *Kram*

Skrivet av: Angela den29 september 2004 22:41