« Kaos i bassängen | Huvudsidan | Snurrigt värre »

22 september 2004

Ojdå - vad hände nu då?

JAG SNODDE BILEN till gymet i dag så stackars Woffegubben fick åka buss hem. Nåja, det kan väl vara hans tur någon gång :-)

Jag körde 105 minuter motion och lyckades inte komma upp i rekommenderad puls många sekunder. Faktum är att jag har bättre kondition än min kropp klarar. Jag förmår helt enkelt inte prestera mer så att jag kommer upp i puls - men skit samma jag bränner fett och det är huvudsaken. Det blev 1 timma på crosstrainern och 45 minuter på löpbandet.

TOTAL TRÄNINGSTID: 162 timmar.
TOTAL KALORIFÖRBRUKNING: 46144.
KALORIFÖRBRUKNING DAGENS PASS: 509 varav 60% fett.
MEDELPULS DAGENS PASS: 106.
INOM REKOMMENDERAD ZON: 2 minuter och 54 sekunder.
TOTAL TID DAGENS PASS: 1 timma och 45 minuter och 48 sekunder.

Sedan påbörjade jag mitt styrkepass som jag hade tänkt ägna 1 timma åt i dag men efter 45 minuter blev jag helt plötsligt illamående och så illa till och med att jag trodde jag skulle spy inne på gymet.....
Avslutade alltså då och åkte hem och lade mig en stund för att vila. Frös och mådde allmänt dåligt men jag hämtade mig faktiskt efter en stund.
Jag hann inte äta frukost i morse utan kastade i mig lite frukt bara så när vi sedan åt lunch var jag så hungrig så jag kunde ätit en hel ko själv (om jag nu inte varit vegetarian). Förmodligen åt jag för fort för jag kände mig lite småkymig på eftermiddagen men hade inte tid att tänka så mycket på det. Men, nu så här i efterklokheten kan man nog misstänka att det hela hade ett samband med varför jag blev så plötsligt illamående under gympasset.
Nu har jag i alla fall fått i mig en sallad och allt verkar frid och fröjd igen.
Det säger sig självt att jag inte kan bli sjuk nu när vi ska ut och ta en pilsner i morgon efter jobbet. Det är Guide som bjuder och maltbristen börjar göra sig påmind så det kan jag inte missa. Hmmm för det kan väl inte ha varit maltbristen som gjorde att jag blev illamående?

Paradiset skildras, helvetet upplevs.

JAPANSKT ORDSPRÅK

Skrivet av Angela Müller den 22 september 2004 21:28