« Slutet gott allt gott | Huvudsidan | Hur gick det till? »

1 augusti 2004

Ännu en strålande dag i full sol

VAKNADE till en underbar dag som andades upp och bjöd oss på precis den strålande sol som vi så länge längtat efter! Frukost ute, barnen hörs och fiskmåsarna gör oss sällskap. Vet inte hur det går till men tiden bara rusar iväg.

Rolf och Majas telningar spelade fotbollsturne i dag så vi var förstås vid planen och kikade. Dom gjorde bra ifrån sig. Efter det var det fika och då hade även Majas syster slutit sig till sällskapet. Henne har vi nog inte träffat sedan Roffe och Maja gifte sig.

Efter fika var det dags för årets första utomhusdopp, för mig då för ungarna är ju som sälar så dom hade givetvis gjort sitt premiärdopp för länge sedan.
Lite kallt kändes det men det hör väl till när man dagligen badar på Valhalla som håller en vattentemp på 26 (plus). Havet höll säkert, trots att jag uppfattade det som kylslaget, cirka 20 plus. Tyvärr blev det inget långvarit dopp för jag upptäckte tre brännmaneter precis intill bryggan. Förhoppningsvis ska väl dessa snart ge sig i väg då dom ju inte direkt uppskattar när vattnet börjar få angenäma (för oss i människorasen) temperaturer.

Ja, sedan var det dags för middag och man började undra vad dagen tagit vägen. Trots att man bara går omkring och myser och inte gör ett enda dugg som kan betecknas som arbete eller ens nyttigt (förutom för våra frusna själar då) blir dagarna på intet sätt långtråkiga.

På eftermiddagen anlände ett par kompisar till Rolf och Maja, som ligger på samma ?gata? som vi. Jättetrevligt folk och det blev många skratt även denna eftermiddag!

På kvällskvisten blev det Irish Coffe med alla samlade ute i Rolf och Majas ?trädgård?. Conny anslöt och vi hade åter en mycket trevlig kväll! Varför är det inte så här jämnt?
När myggen hade stor fest på oss, runt midnatt, gav vi upp och gick in och därmed är det snart måndag och första semesterdagen. Vi hade ju för avsikt att dra oss hemöver på tisdag då murstenen anländer på onsdag. Men fortsätter vädret med en toksol lysandes på himlavalvet ligger vi nog kvar några dagar och drar bara hem om på onsdagen för att ta emot och betala murstensleveransen.
Stenen lär ju inte gå ifrån oss men vädret gör det med all sannolik förr eller senare. Bäst att passa på här!

Skrivet av Angela Müller den 1 augusti 2004 23:39

Kommentarer

Det är bra det, passa på att njuta! :)

Skrivet av: Anna den 2 augusti 2004 00:17

har det inte fuskats på långa dopp senaste tiden även i valhalla. Woffe är ju den som simmar mest
den sista tiden, Vi har inga maneter men däremot konferenssimmare! sak samma
Ha det bra den grymme med hustru.

Skrivet av: Den grymme badm. den 2 augusti 2004 21:10

Den grymt snälla badmästaren> Tack, tack. Jo, nog har det fuskats men jag tar igen det nu :-) Hälsa Anita så gott! *Kram*

Skrivet av: Angela den 3 augusti 2004 00:10

Anna> Okey, du har övertalat mig :-) *Kram*

Skrivet av: Angela den 3 augusti 2004 00:11