« Varken det ena eller det andra | Huvudsidan | Slut på smygandet! »

6 juli 2004

Inget att berätta

DET känns inte som om jag har något att skriva om för regnet har jag redan avhandlat men några märkliga ting har faktiskt inträffat.....

Som i går kväll när hela familjen Müller (ja, det vill säga herr och fru) var ute och jobbade i trädgården! Det mina vänner är så unikt så det måste sättas på pränt.

Min idé var annars att vi skulle ta oss en rejäl stavgång när vi kom från jobbet men jag kände när jag lade fram förslaget på väg hem att det inte föll i riktigt god jord om man så säger.
Men då sade jag att om du inte vill stavgå så får du kratta när jag klipper grästet. Och så blev det!

Annars kan man knappast anklaga Woffegubben för att trädgårdsarbete skulle vara någon av hans favoritsysselsättningar.
Det var riktigt trevligt med lite sällskap i trädgården. Jag klippte så det stod det härliga till och han krattade gräset jag klippt så det stod det härliga till också. Fint blev det och precis när vi kom innanförr dörren, strax före 21-tiden, så öppnade sig himlens portar igen och regnet fullkomligt öste ner. I bland ska man ha lite flax!

Förr i tiden (för cirka två år sedan) var alltid kissen med mig ute när jag jobbade i trädgården och vi löste världsproblemen såväl som trädgårdsbestyren. Hon gick nämligen inte ut, den gamla damen, dom sista åren över huvud taget om jag inte var med. Hon höll sig hela tiden tätt intill mig utom när jag klippte gräset för då blev hon synnerligen irriterad av allt oväsen så då gick hon till motsatta sidan av trädgården tills jag blev klar och sedan bytte hon sida samtidigt som jag.

Jo, jag saknar henne allt lilla Tussen. Specielllt vid trädgårdsarbetstillfällena. För det mesta hade hon lagt sig tillrätta i min närhet och när jag då skulle gå till andra sidan blev hon synbart irriterad men kom alltid efter lite demonstativt med trötta steg. Men det är ju inte att undra på - det är faktiskt jobbigt med trädgårdsarbete. Hon var en mycket pratsam liten lady och varje kväll när vi gick och lade oss löste vi också världsproblemen. Många var de tillfällen då Woffegubben irriterad vaknade och undrade om vi möjligtvis kunde prata mindre och sova mer.

I kväll har vi varit hemma hos en gemensam arbetskamrat och haft en trevlig kväll med gott att äta och trevlig samvaro.
Och i morgon ska vi nog försöka vakna i tid så vi hinner simma :-) Så var nämligen inte fallet i morse. Vi sov så gott bägge två och kramade våra kuddar så intensivt så klockan blev mördad och sedan vaknade vi inte förrän klockan var 06.30 då vi i normala fall får åka hemifrån för att hinna med simningen.
Något skamsna tassade vi alltså in i simhallen 07.15 men hade tur för den Grymme Badmästaren var upptagen med en kund så han märkte inte att vi kom så sent. Det hanns ju inte med något sim förstås men en avrivande dusch blev det i alla fall och därefter tassade vi ut lika försiktigt som vi tassade in och han märkte oss inte då heller.

Det är bara i ett sammanhang som män vill förknippa ordet djup med en kvinna, och det är när det gäller hennes urringning.

ZSA ZSA GABOR

Fast å andra sidan...

Kvinnor vill i regel se bra ut än vara skräpta. De vet att mannen har bättre syn än förstånd.

OKÄNT URSPRUNG

Skrivet av Angela Müller den 6 juli 2004 22:25

Kommentarer

Hejsan!
Idag ser det dock lite mer lovande ut här på Upplandsslätten. Visserligen ganska svalt, 17 grader, men det är blå himmel med tunna moln!

Skrivet av: Trueto den 7 juli 2004 10:34

Å andra sidan:

Det är sant, skapelsens krona vill inte ha konkurans!
Vackra lär vi aldrig bli bara äldre!!!
Skönheten överlåter vi till kvinnorna!

You see what you got!

WM

Skrivet av: Woffe den 7 juli 2004 16:01

Det är just därför jag har min hemsida! För att inspirera andra och ge dem impulser!
Vad kul att höra, det klart att du skall börja skriva om ditt liv!!!

Skrivet av: Trueto den 8 juli 2004 18:57