« Nu har jag tagit beslut | Huvudsidan | This is my life, part 1 »

11 juli 2004

Har ångest över mitt beslut

OM att skriva om mitt liv! Man kan tycka att det är väl inte så svårt, man kan tycka att skit samma om det blir bra eller ej, men man kan också inse att det var svårare än man föreställt sig!

I dag har vi sanerat huset men innan dess sov vi, i varsitt rum för jag snarkar fortfarande, till minst 11.30! Bara det tyder på att något inte stämmer - jag brukar sällan eller aldrig sova längre än 07.00.

Nåväl, vi åt frukost eller frunch kan man väl kalla det och sedan satte vi i gång att sanera huset vilket inte var en endaste dag för tidigt!

Emellan skurarna fick Woffegubben piskat alla mattor och jag svabbade av golven. Innan dess dammsög Woffe, som alltid, och jag svabbade toaletterna men i dag även hela duschutrymmet.

Sedan började jag skriva på My life och nu ångrar jag verkligen mitt beslut i går att jag ska göra det!! Fy farao vad det är svårt. Hade jag anat det så.....

Nu, när hemmet är tiptop och vi ätit middag och Woffegubben fått den äran (får han varje dag) att ta hand om köket efter matlagning så ska vi njuta lite i soffan. Jag ska bara avsluta detta och lägga ut första delen av "This is may life". Kroppen är ännu inte tillbaka i defaultläge men inte sämre än i går så jag har fullt hopp om att allt ska bli som vanligt snart.

När förändringarnas vind blåser bygger en del vindskydd medan andra bygger väderkvarnar.

MAO

Skrivet av Angela Müller den 11 juli 2004 18:44