« Inte tusan blev det | Huvudsidan | Varken det ena eller det andra »

3 juli 2004

Förfallet sätter in

HUJEDAMEJ är nog rätta ordet. Inte har jag haft lust att skriva här, någon motion har inte idkats sedan torsdagsmorgonen sim och en form av så kallad allmän slapphet har invaderat våra kroppar.

Däremot var jag på lokal i torsdagskväll i goda vänners lag och tog en pilsner och lite gott att äta. Därav blev det heller inget sim på fredagmorgon.

Fredagen tillbringade i Kungsäter där vi har en kär kollega som fyllde 50 år - jisses är världen full av gamla kärringar :-)

Fredagskvällen var ganska så läcker för när vi kom från jobbet kastade sig Woffegubben i bingen för lite vila och jag slappade i soffan. När Han med stort H steg upp var det dags för mig att sova. Jättepraktisk form att umgås på :-)

I morse kom Woffegubben upp vid 09.30-snåret och undrade om vi skulle joggåa. En sådan fråga! Försökte med liv och lust hitta någon krämpa som skulle avgöra olämpligheten i detta fruktansvärda förslag men hittade ingen. Ve och fasa. Nåja, efter rundan fanns det ingen brist på krämpor...
Och nu i kväll har Han antytt något om en cykeltur i morgon med frukostfika i cykelkorgen - ja herregud säger jag bara. Han Han månne kommit in i något slags stim?
Nåväl, för att vinna tid så svarae jag att det får vi avjöra till morgonen - har man tur så står regent som spön i backen :-)

TOTAL TRÄNIGSTID: 130.
TOTAL KALORIFÖRBRUKNING: 36104.
KALORIFÖRBRUKNING DAGENS PASS: 164/60
MEDELPULS DAGENS PASS: 103.
INOM REKOMMENDERAD ZON: 3 minuter och 17 sekunder.
TOTAL TID DAGENS PASS: 43 minuter och 4 sekunder.

Lite pyssel i trädgården har det ändå blivit i dag. Ogräset växer alltid bra men i dessa våtperioder ännu bättre. Woffegubben har satt upp brevlådan som han fick i födelsedagspresent. Det blev jättefint!

Det är klart att jag är feminist. Men jag tycker bättre om karlar.

ALICE LYTKENS

Skrivet av Angela Müller den 3 juli 2004 23:24