« Bilder | Huvudsidan | Skicka vidare »

13 april 2004

Tillåt mig konstatera

ATT kvinnans list går rakt ner i mannens mage....Att det lönat sig med med nykokt gröt av tomtevariant, fika med varma bullar samt mat som tilltalar den manliga delen av familjen har gett utdelning.

Hurså?

Jo, tro det eller ej men i dag, nu i kväll, har faktist de tre dörrar, till det facila priset av åttatusen pengar, som legat till sig i vårt allrum sedan den 3 april kommit på plats.
Det ni kära systrar och bröder var mer än jag ens vågat hoppas på efter denna påskhelg med arbete från tidigt morgon till midnatt varje dag.

P1010020.jpg

Men nu sitter dom där!
Jo, jag vet att det fattas lite kosmetika runtom såsom lister runt garderoben och taklisten där ovan och att spegeln inte var putsad när bilden togs OCH att man normalt inte har en skruvmejsel av halvemeterstypen liggande i den visserligen bäddade sängen men utan överkast! Men, vad är väl det mot tre paket på 2 meter och 31 centimeter lutandes mot kökssoffan i allrummet som visserligen är stort men - visst gör dom sig bättre där i sovrummet?

Vi har i dag även röjt så att nu ser allrummet ut som ett allrum och inte en verkstad med sågar, verktyg av allehanda slag, sågbockar, geringssåg osv osv.
Jag hade nästan glömt hur det såg ut utan verkstadslook!
Jag vill och kan inte, hur gärna jag än skulle vilja, påstå att huset nu är i normal standard men på god väg.

Fortfarande är matsalsbordet och området omkring detta i vardagsrummet belamrat med diverse prylar som inte är på plats ännu. Sedan står där även prylar tillhörandes Stora Monsterbarnet som hon så käckt lämnat kvar här eftersom hon ändå snart kommer tillbaka :-)
Nåja, det kunde varit värre!

Gör alltid något så att djävulen alltid finner dig upptagen

HIERONYMOS

Skrivet av Angela Müller den 13 april 2004 20:49

Kommentarer

Hej!
Jag tycker att ert rum är jättefint-TROTS alla skavanker som du räknade upp...!Vad ni har varit duktiga,bägge två,medans jag har haft internet-haveri!*kram*

Skrivet av: Snurran den14 april 2004 18:43

Snurran> Tack, det var snällt sagt av dig! Jo, jag har minsann saknat dig på nätet och blev så glad när jag såg att du var "online" igen :-) *Kram*

Skrivet av: Angela den14 april 2004 19:45

*Ler* Och jag gör enklast möjliga... håller med både Gela och Snurran! *Kram*

Skrivet av: Britt-Marie den14 april 2004 19:50

Britt-Marie> Det skönt att få lite medhåll i bland :-0 *Kram*

Skrivet av: Angela den14 april 2004 20:16