« Undrar just? | Huvudsidan | Fredagsfyran »

25 mars 2004

Våffeldagen

Jo, pyttsan! Men här i det Müllerska hemmet blev det inga våfflor i dag trots att vi förberett med både smet och grädde.
Nej, här är det hårt arbete som gäller!

Kvällen har sålunda ägnats åt "iordningplockning" med allt vi spritt ut på våra 150 kvm under reparationsarbetena pågått.
För så är det nämligen - börjar man i ena ändan så ger det hela tiden fler idéer på idelaiska lösningar hur man ska få ordning och reda.

Av samma anledning har i kväll sortering av shorts, linnen, handdukar och mycket annat trevligt ägt rum i det Müllerska hemmet. Fint blir det och ordning därtill men tid tar det och kraft också.

Vad anbelangar dom uteblivna våfflorna så kommer dessa att serveras till helgen! Just nu prioriteras ordningen och redan då det väntas besök av Lilla Monsterbarnet samt våra ögonstenar - Puslingarna.
Klart som korvspad måste det bli ordning i huset innan dom kommer för som Woffegubben så klokt påpekade i dag när jag sade att dörrarna måste bli klara (dom två som tillhör sovrummet och varav den ena ska speglas) innan dom kommer.
- Ja, vad ska annars Boris och Ila tro om oss! Vaaa?

Kanske blir det våfflor en gång till när dom anländer nästa torsdag - för så vitt jag vet har varken Boris eller Ila ätit våfflor någon gång.
Så med andra ord kommer våffeldagen, trots försening, att firas med den äran även i det Müllerska hemmet. Ingen tvekan härom!

Annars är det full rulle- raka rör på jobbet vilket är precis det läge man önskar när man har samma tillstånd i hemmet :-) Självklart har man precis så mycket krafter kvar som önskat när man anträder det sistnämda som mest påminner om ett katastrofmoråde!

MEN jag sover gott numera sedan jag flyttat "hem" igen och ska sanningen fram så går det att skratta åt eländet på jobbet från och till oxå...fast vi smyger oss väl så att ingen i sin enfald går omkring och tror att det bara är kul att jobba på Världens Bästa Tidning!

Och nu då...jo, nu väntar jag bara på att torktumlaren ska blir klar liksom sista (för i dag) maskinen med tvätt och sedan ska jag äntligen få tassa in i det fina sovrummet och sova ända till klockan 05.30 i morgon då den grymme badmästaren förväntar sig att se oss 06.30 i kön bland alla baddjävlar som besöker simhallen varje morgon!

Någon annan motion än simning blir det inte just nu men jag har tankar på att sakta men säkert komma igång igen under nästa vecka...vilket jag tycker mig känna igen...nästa vecka!

Nåja, den som lever får se!

En lögnare måste ha gott minne

MARCUS FABIUS QUINTILANUS

Skrivet av Angela Müller den 25 mars 2004 20:23

Kommentarer

Våfflor! Det är det absolut godaste som finns ju !!!!!!!!!!!!! :-O Gud så gott!

Skrivet av: Anna den26 mars 2004 00:21

Kommenterar via mail!

Skrivet av: Britt-Marie den26 mars 2004 18:42