« Sjuk av oro | Huvudsidan | Undrar just? »

22 mars 2004

Sakta men säkert

Förvandlingen av vårt sovrum börjar nu närma sig slutet. I går var vi på K-Rauta och köpte garderobsinredning för 1700 pengar. Sanslöst dyrt men lika sanslöst bra!
Nu blir det både hängmöjligheter samt en rad med trådbackar – oj, vad fint det blev.
En sådan ordning vet jag inte med mig att det varit någon gång förut.
Sedan så är det ju som alltid…har man bara börjat så upptäcker man vad man borde göra mer.
Det upptäckte vi i lördags så nu har vi förvandlat vårt gamla syrum, som vi kallar det, med tre nya fina garderober PAX/Brevik inköpta på Ikea. Vi skruvade och skruvade samt skruvade och till sist många timmar senare står där nu två styck garderober 50 breda med hyllor samt två lådor längst ner och en enmeters (dubbel) med två stänger i så att man kan har två rader med kläder som hänger. Perfekt för skjortor och långbyxor.
Det i sin tur gör att vi kan göra oss av med två stora gamla byråer som vi länge önskat att dom stod någon annastan.

Jag bor fortfarande i mitt arbetsrum men kan nu flytta hem igen. Jag går dock och njuter av det fina parkettgolvet i det tomma rummet och undrar i mitt stilla sinne om jag verkligen ska ställa in den stora sängen i gen? .Det kommer inte att bli mycket golvyta kvar - den saken är säker J

Dörrarna till garderoben har tyvärr inte anlänt ännu och kommer att dröja ytterligare två veckor men den som väntar på något gott….

Skrivet av Angela Müller den 22 mars 2004 15:09