« Dagens sim | Huvudsidan | Kilometern »

30 mars 2004

Lite farligheter

Redan när jag påbörjade min stavgång hem hade jag lurat ut att jag skulle ge mig ut på lite farligheter.
Så när jag var nästan framme vid kyrkan vek jag av in i skogen. Jag eller rättare sagt vi (Woffegubben och jag) har gått den sträckan förut men det var länge sedan och jag har så vitt jag kan minnas aldrig gått den ensam.

Det förlängde min "sjuochenhalva" en aning och jag fick njuta av mossbelupna träd och mitt ute i ingenstans har någon vänlig själ hängt upp ett matbord för småfåglarna. Det var blött men spännande men vem bryr sig om ett par blöta fötter och skitna, leriga vandrarskor när solen är röd som en rödbeta och luften så frisk så man nästan får andnöd?

Av tiden att döma, som det tog innan jag var hemma, så kan jag räkna ut att det blev 1 mil eller något mer.
Ryggen är öm och benen känns som stockar och det är tveksamt om jag orkar kilometern i simhallen till morgonen men det var det värt!
Och jag kan dessutom konstatera att ordningen är återställd. Eurasiern var på plats i dag...jag blev dock inte utskälld som brukligt men han/hon var där och det är huvudsaken.

Utan en tanke på nära och kära travade jag alltså på och rätt som det var ringde mobilen. Det var Woffegubben som undrade om jag tagit vägen om Kualumpur. Hade inte en tanke på att han blev orolig när jag inte var hemma på 1 timma och kvart som sjuochenhalvan tar. Och jag hade inte heller avslöjat att jag smitt planer på att ändra rutten just i dag.

Nåväl, nu är jag hemma och lugnet är återställt. Det blir inte många knop i kväll för min del men jag ska i alla fall njuta lite av min upplevelse denna tisdagskväll.

Tot. tid 76 timmar 49 minuter och 57 sekunder
Tot. KCAL 23185
KCAL/FAT 208/50
Average 99
In Zone - inte alls!
Tot. tid för träningspasset 1 timma och 52 minuter

Ålder spelar ingen roll om man inte är ost.

BILLIE BURKE

Skrivet av Angela Müller den 30 mars 2004 20:19