« Dagens chock.... | Huvudsidan | Uppåt väggarna »

3 mars 2004

Eftersom

Jag tillbringt dagen i världsmetropolen Växjö så blir det varken renovering eller någon vettig dagbok i dag.

Åkte 06.35 i morse och var hemma nyss....
Hemvägen var mjölktåget med inte mindre än tre byten innan slutdestination Göteborgs C alla detta i en isande vind som förde tankarna till Nordpolen. Hade jag inte varit vid medveteandet att det var Växjö, Avetsta, Nässjö samt Falköpings stationer jag stått vid i dag så hade jag inte tvekat en sekund om att det var Nordpolen!

Skrivet av Angela Müller den 3 mars 2004 20:54

Kommentarer

*Ler* Och i morgon är det fredag! Såååå sköööönt! *Kram*

Skrivet av: Britt-Marie den 4 mars 2004 19:31

roligt med byten :) ska jag till östersund med tåg är det först till göteborg, sen stockholm och sist slutdestination .. varför sjutton detta mellanbyte? flyg?

Skrivet av: Daniel Olovsson den 5 mars 2004 23:28