« Slutmålat! | Huvudsidan | Några foton »

28 februari 2004

Joggåingrunda

Årets första! Det var halt och bedrövligt väglag men jag satte på mig mina halkskydd på joggingskorna så det gick över förväntan!
Det var Woffegubben som sade att han skulle ta sig en runda när vi vaknade vid 10-snåret i dag då tänkte jag att det är väl lika bra att hänga på. Jag har inte gjort något som ens kan nämnas i motionssammanhang på evigheter...så det var på tiden!

Totaltid för övningen, 42 minuter och 55 sekunder
Inom rekommenderad pulsfrekvens 28 minuter och 22 sekunder
Medelpuls 112
248 kalorier varav 55 % fett

Nu ska här ätas frukost, havregrynsgröt med tillbehör, och sedan ska vi hänga upp dörrarna. Det ska bli skönt att kunna sitta på toa utan att hela världen vet om det :-)

Skrivet av Angela Müller den 28 februari 2004 11:41

Kommentarer

Jogga. Detta mysia moment i vardagen då människan och naturen kommer i balans. Eller nått sånt. Det är bra för kroppen i alla fall och jag anser att minst en gång i veckan borde man besöka skogen med joggingdojjorna på.

Skrivet av: Daniel Olovsson den28 februari 2004 11:52

Daniel> Så sant som det var sagt - tyvärr blir det långa perioder då det inte blir något alls men det är bara att ta nya friska tag!

Skrivet av: Angela den28 februari 2004 12:47

*Ler* Hej Angela! Duktigt av dig att "gå ut och jogga"! Själv så har jag varit ute på en promenad bara... Det blev en trekvartare i dag. Vaknade med huvudvärk, och den vill inte släppa trots både alvedon och promenad... Men, men, jag får väl stå ut med den! Ha en fortsatt trevlig lördag! *Kram*

Skrivet av: Britt-Marie den28 februari 2004 13:02