« Ingen kändistyp precis | Huvudsidan | 5 dörrar senare »

5 februari 2004

Örnen har landat!

Dvs Stora Monsterbarnet jipppiii!!
Den ömme fadern har nu meddelat att han via telefon fått reda på att hon landar på rätt sida av Sverige lördag 15.00 och till dess befinner hon sig på fel sida :-)
Just nu hos sin lilla, lilla syster Lilla Monsterbarnet

När Maken ringde precis nu och sade att JAG har pratat med Henne..kunde han lika gärna ha sagt minnsann efter - och jag som inte ens visste att hon landat i den Kungliga Huvudstaden!

Nu jäklar får det bli fart på oss, dörrlisterna (som en expert förmodligen hade benämnt med ordet dörrfoder) måste upp (1 dörr är klar och 5 återstår), huset måse saneras efter reparationen, gästrummet måste bäddas rent, kylskåpet måste fyllas (just nu ekar det om man pratar när dörren är öppen), den lilla presenten och namnsdagspresenten (som hon borde fått den 24 januari) bör få lite omslagspapper på sig...osv, osv. Men vi har ju tid ännu :-)

Japp, det var vad som behövdes, känner jag nu, för att humöret skulle gå upp från det lågtryck jag kände i går kväll till det högtryck jag känner nu!

Skrivet av Angela Müller den 5 februari 2004 15:44

Kommentarer

*Ler* Åhhh, vad du måste vara lycklig nu! Bara knappt två dygn kvar! *Kram*

Skrivet av: Britt-Marie den 5 februari 2004 17:14

Britt-Marie> Ja, det ska bli hääärligt att få rå om henne. Jag har tagit några dagar ledig under nästa vecka så att vi får lite tid på tu man hand. *Kram*

Skrivet av: Angela den 5 februari 2004 19:22

Varför kallar ni henne Stora Monsterbarnet?

// Mvh Daniel

Skrivet av: Daniel Olovsson den 8 februari 2004 10:46

Daniel> Hrmm, egentligen var det så att jag glömde sätta dit prickarna över bokstav två så egentligen är det Mönsterbarnet men säg inte det till någon är du rar :-) Eller så beror det på att jag är en Monstermamma....

Skrivet av: steffanie den 8 februari 2004 13:14