« Fjäderfäet har lugnat ner dig | Huvudsidan | Dagens »

21 januari 2004

Inte med all vilja världen

Kan jag påstå att livet för tillfället känns spännande!
Mörkt när man går till jobbet, mörkt när man går från jobbet.
Det känns som om man äter, sover och jobbar!
Var tar livet och livsgnistan vägen på vintern? Har den möjligtvis gått i ide ihop med björnen - vem vet?
Eftersom jag inte simmar för tillfället utan bara sitter och surar i bastun eller bubbelpoolen eller bäggedera så får jag inte ens slänga lite käft med Astor, min simkompis, för han får inte komma in i vare sig damernas bubbelpool eller bastu.
Nä, livet är för torftigt alltså!

På fredag däremot ska vi ut och bota maltbristen genom att häva några pilsner med arbetskamrater och det gjorde vi i och för sig förra fredagen också då en kär medarbetare jobbade sista dagen inför sin studieledighet. Men va' tusan hjälper det måndag, tisdag, onsdag och torsdag - inte ett dugg kan jag intyga!

I dag har jag haft möte hela dagen med externa people och det var ett bra sådant. Kvällen har vi tillbringat framför stupidboxen med undantag för en stund i köket då jag fixade lunch till veckans två återstående arbetsdagar - vilken spännande tillvaro alltså hehe.

Skrivet av Angela Müller den 21 januari 2004 22:00

Kommentarer

*Suckar* Ja, jag känner mig ungefär lika spännande som du verkar göra... Har suttit i timmar och kollat på resor på Internet... Och drömt... Men, men, vi får väl se om pengarna räcker... I alla fall så kommer ju så småningom en VÅR och en SOMMAR här i Sverige i alla fall! Ha en trevlig torsdag, trots snö och kyla... *Kram*

Skrivet av: Britt-Marie den21 januari 2004 22:12

Joodå,det är spännande värre,livet...Du får väl gå längs poolkanten och hejja på de simmande (Astor bland andra)så de och du får lite stimulans innan fredagen..?*Ha det gott*

Skrivet av: snurran den21 januari 2004 22:13

BIM> Ja, jag läste i din db att du kollar runt på resor. Ska bli spännande att höra sedan. Ska vi möjligtvis ta en runda med plakaten och demonstrera mot detta vinterhelvete? *Kram*

Skrivet av: Angela den21 januari 2004 22:16

Snurr> Det var kanske en idé du kom med! Jag kan ju jaga på dem lite :-) om jag nu vågar....*Kram*

Skrivet av: Angela den21 januari 2004 22:17

Det där med att gå upp tidigt om dagarna kan faktiskt vara riktigt mysigt och lugnande. Egentligen säger jag emot mig själv då jag skrivit helt tvärtemot i min blogg. Myspys.
Värdesätt mörkret medans du kan.

Skrivet av: Daniel Olovsson den21 januari 2004 22:18

Daniel> Nä, mörker är inget för mig. När ljuset kommer däremot så har jag fullt upp med intressen som tar hela min tid i anspråk och lite till :-) så fram för vår och sommar!

Skrivet av: Angela den21 januari 2004 22:24

Förstår hur du känner dig tror jag. Äta leva dö känns det just nu... väntar bara på att våren ska komma så man kan gå utanför dörren utan att risker att frysa ihjäl... Å, längtar till Vättlefjäll! Hoppas vi kan gå i år!

Skrivet av: Anna, Boris och Ila den21 januari 2004 22:53