« Hemma igen | Huvudsidan | Började bra......... »

6 januari 2004

Fy bubblan

Så var allvaret och vardagen i kapp. Ja, i alla fall för mig eftersom jag jobbar i dag med en uppgradering mot vår webannonseringssajt.

Det snöar ute och jag BORDE ha blivit misstänksam redan när vi steg av planet på Landvetter i söndags och Woffegubben sade så klokt:
- Vi har ju åkt hem för tidigt!
- Vi skulle väntat till april......

Japp, om det kan man ju bara hålla med.

Nästa gång blir det nog Thailand igen och då mer än två veckor. Nåja, man kan ju alltid få drömma lite.
Eftersom jag jobbade i går också så har jag nu under dessa två dagar kommit i kapp - man är banne mig inte borta i två veckor ostraffat :-)

Resan till Tenerife kommer att finnas på näthinnan länge och jag kan nästan känna solen mot ryggen. Det var en bra resa och visst uppstod det en del smågräl med både Monsterbarnet och Maken men konstigt vore det väl annars. Det är lite av en trollkonst att helt plötsligt flytta ihop med "ungarna" igen och under två veckors tid bo på en ganska begränsad yta, ha massor av aktiviteter tillsammans och inte en chans (nästan) att dra sig undan.
Men vi har skrattat gott oxå och vi har haft roligt!
Och eftersom jag nu har klippt av navelsträngen så blir nästa resa med bara Woffegubben och då får han ta emot alla gräl alldeles själv utan hjälp :-)

Gårdagskvällen tillbringade jag näst intill konstant i tvättstugan - det blir en del tvätt kan man konstatera.
I dag skulle Woffegubben plocka ner alla adventsstakar och sätta tillbaka dom vanliga fönsterlamporna igen - får väl se när jag kommer hem hur duktig han varit.

I morgon bär det i väg till simhallen - undrar just om det blir träningsverk efter första simpasset och på kvällen får jag nog släpa mig i väg till gymet så jag inte tappar bort det lilla jag lyckades upprätthålla på semestern.

Nu är jag så hungrig så jag skulle kunna svälja en häst, känns det som om i alla fall, så jag hoppas att arbetet snart kan bli klart. Just nu håller jag på att rensa en del tabeller i databasen och som vanligt är det dödstråkigt att bara sitta här och vänta på att det ska bli färdigt.....

Skrivet av Angela Müller den 6 januari 2004 17:04

Kommentarer

Å vi tvättade ända till halv tre i natt! :-D

Skrivet av: Anna, Boris och Ila den 6 januari 2004 18:30

*Ler* Välkommen hem!, vill jag återigen säga! Jag har saknat dina dagböcker! Det blev ju inte så många under Teneriffatiden! Nu vill jag att du uppdaterar varje dag! *skrattar* Själv så sitter jag här och har ångest över att måsta gå till jobbet i morgon... Var tog de här arton dagarna vägen!? Men, men, det blir nog bra bara man kommer dit. Ha det så bra, så hörs vi! *Kram*

Skrivet av: Britt-Marie den 6 januari 2004 18:33