« Bättre förstånd | Huvudsidan | Never in my wildest dream... »

10 december 2003

Nästan en NDU

Smet lite tidigare och kastade mig på tåget, bokstavligt talat, då jag kom precis sekunden innan det avgick.

Värmde upp med motionscykel i endast 10 minuter sedan körde jag järnet i 80 minuter med styrka.

Något darrig i benen gick jag ut till färdtjänsten (Woffe) som anlände till gymet. Precis på utsatt tid!

Bilen har varit på sin första service i dag och för det ville dom ha 4 tusingar - näst intill skamligt! Det är precis på håret så att man klarar sig från en ndu (Nära Döden Upplevelse) som annars för det mesta endast drabbar hypokondriker :-)

Skrivet av Angela Müller den 10 december 2003 19:06

Kommentarer

*Ryser* Fyra tusen för SERVICE!? Vansinnigt! Tur man har en gammal bil så man slipper göra service! *Flinar*

Skrivet av: Bim den10 december 2003 19:38

ja usch,jag håller med Bim totalt!Fruktansvärt!Hur klarar ni det innan er resa?!Har du vunnit på bingolotto,eller är du miljonär i största allmänhet bara?!Jag hade gått i K.K-särskillt nu innan jul...Ha det gott,hoppas att ni inte får leva enbart på skorpor nu...!

Skrivet av: snurr den10 december 2003 22:01

Själv ska jag till veterinären med hundarna på fredag- minst 2000 kr kommer det kosta... :-/

Skrivet av: Anna, Boris och Ila den10 december 2003 22:05

Snurr> Jo, jag håller just på att spara ihop min andra miljon - den första gick åt skogen! *Kram Gela*

Skrivet av: Angela den11 december 2003 18:52