« Mellan himmel och helvete | Huvudsidan | Anybody seen my baby »

7 december 2003

Jag tror banne mig jag älskar dig!

Sa han när jag frågade om jag skulle ta fram en blåbärspaj ur frysen att servera till Snacka om nyheter med vaniljvisp och glass.

Han är lättlurad han :-)

Japp, nu är middag med disk undatstökad så jag har laddat ugnen med paj och Woffe har vispat vaniljvisp samt dukat framför dumburken....
Därmed stänger jag butiken för i dag.

Rensningen i databasen pågår dock fortfarande så jag pendlar mellan vardagsrum och arbetsrum ett tag till.

Jag har fått namsdagsgrattisar på sms och i kommentarer i blogen från goda vänner och Lilla Monsterbarnet. Snacka om att folk har koll på kalendern.

Stora Monsterbarnet ringde och berättade att hon nu var framme och skulle göra sig hemmastadd. Härligt att hon kunde höra av sig. Om det går även i fortsättningen att få höra henne på telefon då och då så kanske jag överlever detta också :-)

Och snart är den välsignade måndagen här så vi äntligen kan få gå till jobbet igen! Det har varit en bra helg. I går sanerade vi huset gemensamt och Woffe hade rena dammpippin för han dammade överallt där vi annars inte brukar damma så ofta. Som t ex vår lilla prylhylla med minst 500 olika små jävla prydnadssaker....men han har inte ställt tillbaka dom ännu. Ska bli kul och se hur länge hyllan ska hänga tom på väggen och lådan med pryttlarna i stå i mitt arbetsrum....
Vi gjorde en helsanering vilket innebär ut med alla mattor som piskas och alla golv blev våttvättade - inget fusk här inte (hmmm, det var minst 1 och 1/2 månad sedan sist). Och i dag har jag varit på gymet samt handlat hem mat. Vad mer kan man begära av ynka två dagar som dessutom ska räcka till lite rekreation genom långa sovmorgnar och återhämtande av krafter.
Japp, nu är det gjort och nu gäller TV-soffan!

Skrivet av Angela Müller den 7 december 2003 19:50

Kommentarer

Åh! Vad du suktas! Bodde du närmare så skulle du få en fikagäst!

Skrivet av: Bim den 7 december 2003 20:52