« Tredje dagen pa Tenerife | Huvudsidan | Uj, uj, uj vad tiden går... »

24 december 2003

God Jul Sverige

Ja, vi blåser ju Tomten och lurar som sagt hela julhysterin med att åka till Tenerife....
Må han förlåta oss våra synder :-)

I går eftermiddag tog vi bussen till Santa Cruz och det blev sannerligen ett äventyr som inte gick av för hackor.... när vi hade åkt i ungefär en halvtimme så stannar busshelvetet mitt ute i ingenstans och på motorvägen.
Det rök som om vore det skogsbrand från baken på bussen!

För att göra en lång historia kort så blev vi ståendes i en halvtimma innan det kom en reparatör. Men innan han blev klar så kom nästa buss och den fick vi åka med in till staden.

Vi blev ju av detta rejält försenade så det blev inte så mycket mer än middag på en liten mysig restaurang som hade bord ute mitt på gågatan.
En liten sväng i ett jättestort varuhus men med priser så man kunde baxna.

Väl hemma, någon gång efter 23.00 så stupade vi i sänga alla fyra.

I dag då, som ju faktiskt är självaste julafton, har Anna och Oskar varit i Santa Cruz igen (vi orkade bara inte en dag till) och vi har strosat runt "hemma vid".

Jo, jag började började förstås dagen med min sedvanliga promenad. I dag endast 1 timme och 5 minuter och inte riktigt på samma höjder som i går med risk för att tratta omkull igen!
Jag har rejält ont efter gårdagens fall i knä och arm. Att jag har ont i armen beror på att jag tog emot fallet med högerhand/arm men jag har ju inte kommit ända hit för att gnälla så det är bara att gå på utan gnäll :-)

I dag har jag köpt mig en julklapp som heter duga...en alldeles egen digitalkamera! Som jag längtat efter detta ögonblick!

Vi tog oss en härlig promenad, Woffegubben och jag, utefter strandpromenaden. Undrar just om man någonsin kan tröttna på det? En öl på någon mysig strandrestaurang är ju inte fel och hör nästan till :-)

Oskar och Anna var tillbaka vid 16-snåret och vi tog oss då lite mellanmål i väntan på middag senare i kväll.

Stora Monsterbarnet har sms:at och meddelat att hon nu fått både Kalle Anka och stundande julbord och därtill en halv meter snö!!!
Men jag tröstade tillbaka med sms att vi ju faktiskt får stå ut med mycket elände vi oxå..... som tillexempel 7 km strand och sol som gassar dagarna i ända!

GOD JUL!

Skrivet av Angela Müller den 24 december 2003 19:34

Kommentarer

En riktigt God Jul på dig
från Karin som har det jättebra!

Skrivet av: karin lodin den24 december 2003 21:13

Åhh, vad det låter som ni har det underbart! Här har all snö regnat bort nu... *Kram*

Skrivet av: Bim den25 december 2003 18:25

Wow! Vad for sort?

Skrivet av: steffanie den27 december 2003 14:00

Snurpan> en Fuji, 6 miljoner pixlar...och jag vet inte alla finesser men man kan filma oxå, 40 sekunder. Det blir jättefina kort, tycker jag som är amatör :-)

Skrivet av: Angela den28 december 2003 23:16

Hoppas att Ni har det bra. det lät trevligt där nere. JAg var inne på nätet och letade efter ett recept på micropotatis och så kom jag in på din sida. Nu i dag är det nyårsafton och jag önskar er en riktig Gott slut och ett Gott Nytt År.
Med Vänlig Hälsning Lisa.

Skrivet av: lisa den31 december 2003 15:59